10 adevăruri despre bărbatul Balanță

Cu bune și cu rele, bărbatul din zodia Balanței este un individ complex. Cea mai importantă calitate a unui bărbat din zodia Balanței este că poate fi și sensibil și puternic.

Citește și Cine este cel mai pasional bărbat din zodiac

  1. Urăște să fie singur

Balanța iubește oamenii. Nu îi plac momentele când este singur. Trebuie să aibă mereu pe cineva aproape, fie că e membru al familiei, prieten sau partener de viață.

  1. Este foarte sociabil

Poate și din cauza faptului că nu le place singurătatea, Balanța iubește să socializeze, să meargă la petreceri sau să aibă o discuție simplă cu un grup de prieteni.

  1. Ține pică

O Balanță nu știe să se certe și dacă ai reușit să rănești un nativ din această zodie nu te va uita niciodată și îți va ține pică toată viața. Poți să-ți ceri scuze până îngheață iadul, nu te va ierta.

  1. Evită confruntările

Un bărbat Balanță nu va vorbi niciodată despre motivele supărării și mâniei sale, asta înseamnă că nu vrea să pară vulnerabil, așa că va evita orice confruntare.

  1. Nu-și pierde cumpătul

Chiar dacă uneori au zile proaste, nativii din Balanță nu vor arăta niciodată cât de supărați sunt.  Poate așa sunt ei sau poate nu vor să-și piardă prietenii. În loc să aibă crize de mânie, Balanța va părea că tocmai a făcut un duș rece.

  1. Îi plac provocările în pat

Balanța iubește femeile care preiau controlul și care preferă rolul amantei submisive. Nu se sperie de provocări în pat, chiar e primul care le va sugera.

  1. Analizează bine înainte să ia o decizie

Nativul din Balanță este un tip foarte analitic și va analiza toate aspectele unei probleme înainte de a lua o decizie. Asa înseamnă că uneori va părea uneori mult prea indecis.

  1. Apreciază comunicarea

Unul dintre cele mai sociabile semne din zodiac, Balanța va aprecia mereu comunicarea. Nu îi place să se prefacă și să ascundă gunoiul sub preș, așa că vor încerca să rezolve mereu problemele prin discuții cu argumente și contrargumente.

Citește și Care este cea mai bună mamă din horoscop

  1. Iubește aventurile

Zona de confort nu există în preajma Balanței. Pur și simplu, iubește să încerce mereu lucruri noi și să caute noi aventuri.

  1. Îi mulțumește pe alții

Balanța vrea ca toată lumea să fie fericită și va face tot ce-i stă în putere să fie așa. Din păcate, Balanța va ajunge să uite să mai spună și nu în anumite momente.

Sursa foto: 123rf

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Astro Fun

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: