Vizitează locuri sacre din întreaga lume!

Într-o viață de om este imposibil să cutreieri pământul și să vezi toate frumusețile și minunile sale, ca să nu mai vorbim de destinațiile cu încărcătură spirituală. Există însă posibilitatea să faci aceste călătorii prin intermediul imaginilor. Noi îți punem la dispoziție 4 volume care prezintă fiecare câte 500 de locuri sacre din lume. Aceste volume vor apărea săptămânal începând cu data de 16 martie și vor putea fi achiziționate de la toate punctele de difuzare a presei, la doar 19,99 lei volumul.

Iată titlurile lor în ordinea apariției:

500 de locuri sacre. Destinațiile cu cea mai mare încărcătură spirituală din lume. Volumul 1. PEISAJE SACRE
Urcă pe pantele vulcanului Popocatépetl – muntele care fumegă –, sacru pentru azteci, sau aventurează-te pe Giant’s Causeway, din Irlanda de Nord.

500 de locuri sacre. Destinațiile cu cea mai mare încărcătură spirituală din lume. Volumul 2. MEGALIŢI ŞI MISTERE
Caută înţelesul Liniilor Nazca din Peru, vizitează Partenonul din Atena sau plimbă-te printre vechile cercuri din piatră la Calanais, în Scoţia.

500 de locuri sacre. Destinațiile cu cea mai mare încărcătură spirituală din lume. Volumul 3. LEAGĂNE DE CREDINŢĂ
Vizitează locul de naştere al lui Buddha, vezi ţara în care s-a născut Iisus sau urcă la peştera din vârf de munte unde lui Mahomed i s-a revelat Coranul.

500 de locuri sacre. Destinațiile cu cea mai mare încărcătură spirituală din lume. Volumul 4. RUINE MĂREŢE
Lasă pietrele milenare să îţi vorbească la Angkor Wat, în Cambodgia, la abaţia Cluny, din Franţa, sau în bisericile săpate în stâncă ale Anatoliei, în Turcia.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: