Vedetele au petrecut de Halloween

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 30 octombrie 2017, 11:21

Petrecerea anuală de Halloween găzduită de Heidi Klum este unul din evenimentele pe care vedetele nu le ratează. Deşi fotomodelul tocmai a născut cel de-al patrulea copil …
… evenimentul tot a avut loc în Los Angeles, iar vedetele prezente s-au distrat de minune.

Heidi şi soţul ei, cântăreţul Seal aleg întotdeauna cele mai nonconformiste costumaţii, iar de data aceasta cei doi au ales ca temă păsările şi au folosit multe pene negre în ţinutele lor de petrecere!

Printre invitaţi s-au numărat Paris Hilton şi Doug Reinhardt, costumaţi în îngeri, Kelly Osbourne şi Luke Worrall în costume haioase de ouă şi bacon şi Eliza Dushku şi Rick Fox, costumaţi ca Bonnie şi Clyde vampiri.

Vedetele au petrecut de HalloweenCelebrul blogger Perez Hilton s-a îmbrăcat în unul din costumele de scenă favorite ale prietenei sale Lady GaGa, iar stilista vedetelor, Rachel Zoe a optat pentru o ţinută de inspiraţie indo-americană.

Mariah Carey şi Nick Cannon au avut propria lor petrecere şi s-au costumat în alb, îngeri cu aripi foarte mari.

Gwen Stefani şi Gavin Rossdale s-au distrat de Halloween alături de cei doi copii, Zuma şi Kingston.

Christina Aguilera nu a fost văzută la nicio petrecere anul acesta, cântăreaţa a preferat să petreacă Halloween-ul împreună cu familia.

Brooke Shields şi cele două fiice au ieşit de Halloween pe străzile din West Village în New York.Mickey Rourke a petrecut Halloween-ul în Los Angeles, îmbrăcat şi machiat ca personajul din Batman, Joker.

Barrack Obama şi Prima Doamnă Michelle Obama întâmpină copiii din Washington de Halloween, pe 31 octombrie 2009. Preşedintele SUA şi soţia sa au invitat două mii de copii să participle la festivităţile de Halloween la Casa Albă.

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!