Ce poartă vedetele în această toamnă

De Erika Chivu, pe

Pantalonii skinny şi cardiganul lung – acestea sunt piesele de rezistenţă toamna asta, la Hollywood. Vedetele le asorteaza cu genţi XXL şi botine comode pentru ţinute…
…  lejere, numai bune în timpul liber.

Predomină culorile închise şi nuanţele nude, asezonate cu câte o pată de culoare.

Dakota Fanning a fost surprinsă la ieşirea din aeroport purtând leggins şi cardigan larg, stil poncho, în nuanţe nude, asortate cu pantofi leopard print şi o geanta XXL roşie, pata de culoare a ţinutei.

Charlize Theron, Jessica Alba şi Katherine Heigl au fost şi ele surprinse în outfituri formate din jeans skninny şi cardigan larg. Dacă Charlize Theron a optat pentru un jeans oliv, Jessica Alba, ieşită la un prânz relaxat a ales o ţinută all black. Katherine Heigl, a purtat în vizita la sora ei, un outfit în culorile pământului, numai bun pentru o zi de toamnă.

Rihanna, în schimb, a preferat nuanţe nude la o rundă de cumpărături. Ea a purtat leggings şi pulover cu stilettos, iar pentru păr a ales un accesoriu tip voaletă.

Nici Kate Botsworth nu se lipseşte de cardiganul lejer, însă alege să-l combine cu boyfriend jeans şi sandale comode, fără toc.

Aceeaşi ţinută i s-ar fi potrivit probabil şi lui Janet Jackson, care a ales însă jeans skinny cu o jachetă scurtă, look care nu se potriveşte siluetei ei.
Vedetele autohtone au gusturi uşor diferite. În loc de leggings, Simona Pătruleasa preferă pantaloni pană 7/8 care pun în valoare pantofii stiletto. Din stilul vedetelor internaţionale, ea a împrumutat nuanţele de nude asortate cu albastru deschis.

Iuliana Marciuc preferă pantalonii drepţi, în culoare închisă, potriviţi siluetei ei, completaţi de un trench maro închis. Oana Zăvoranu nu renunţă la jeanşii skinny, iar ca să nu fie în afara trendului, completează ţinuta cu o geanta XXL, leopard print.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro