Vedete: Inna, Cheloo şi Keo. Vezi ce au în comun

De Diana Zagrean, pe

Florin Salam

Când un cântăreţ, fie el şi de manele, se lansează cu un nume compus, te aştepţi ca acesta să fie numele lui real. Ei bine, în cazul cunoscutului manelist Florin Salam, acesta este doar un nume de scenă, deoarece numele din buletin al cântăreţului este Florin Stoian.

Nicolae Guţă

Nici alţi manelişti nu au vrut să fie cunoscuţi sub numele lor reale, ci au ales un alias sau o derivaţie de la cel din acte. Nicolae Lingurar este numele real al lui Nicolae Guţă.
Citeste si TV în România: Mii de euro produşi de Guţă, Moculeasca şi Tufaru

Puya

De la rapper supărat pe sistem, la mainstream în toată regula, Puya s-a descurcat foarte bine şi fără colegul lui de trupă, Sişu. Dar oare o parte din faimă i se datorează poreclei alese? Numele lui Puya din buletin este Dragoş Gardescu.

Connect-R

Vara nu doarme şi toată ţara ştie asta, dar mult mai puţin cunoscut publicului larg este numele real al lui Connect-R : Ştefan Relu Mihalache.

Guess Who

A făcut şi face senzaţie în lumea hip-hop-ului românesc şi are mare succes la publicul tânăr sub numele de Guess Who. Numele lui real este, însă, Laurenţiu Mocanu.
Nici în străinătate, vedetele nu se lansează sub numele real, din buletin. De exemplu, actorul Chuck Norris s-a născut Carlos Ray Norris, în timp ce Margaret Mary Emily Anne Hyra este numele din buletin al lui Meg Ryan.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!