Vedete autohtone care practică echitaţia

De Diana Sorescu, pe Ultimul update Joi, 10 octombrie 2019, 09:52

Au lăsat deoparte maşinile luxoase, agitaţia urbană şi s-au retras pentru câteva ore la hipodrom. Atât vedetele de la noi, cât şi cele din străinătate au o nouă pasiune: echitaţia.

Este un sport de înaltă clasă, un hobby ce poate fi practicat cu succes dacă eşti iubitoare de cai. Vedetele ce au călcat pragul unui manej şi au luat primele lecţii de călărie s-au declarat cucerite pe dată şi au revenit cu prima ocazie.
„Atunci când timpul îmi permite, dau o fugă la cursurile de echitaţie. M-am îndrăgostit pur şi simplu de sentimentul de libertate pe care îl am atunci când călăresc şi încerc să descopăr astfel o formă cât mai bună de comunicare cu căluţul meu”, a mărturisit încântată Laura Cosoi după o sesiune de călărie.
Şi Monica Columbeanu sau Simona Pătruleasa adoră echitaţia, iar Maria Băsescu, soţia preşedintelui, practică acest sport în mod frecvent.

Unde poţi face cursuri de echitaţie

Dacă te tentează să încerci şi tu experienţa echitaţiei, iată câteva informaţii folositoare:
Arkadia Private Horse Club este un centru de călărie modern, situat în partea de nord a capitale, în comuna Snagov. Aici poţi să optezi pentru plimbări de agrement cu căluţul sau, pentru lecţii private de echitaţie sau cursuri. Preţul pentru 30 de minute este de 50 Ron.
Dacă vrei să îţi faci un abonament vei beneficia şi de o şedinţă gratuită şi de sfaturi de la personal experimentat.
Şi la Clubul de Echitaţie Bucureşti poţi să mergi cu mare încredere! Ai să îl găseşti pe Str. Jandarmeriei 2-4 (vizavi de Institutul Meteorologic Bucureşti). Este unul dintre cele mai cunoscute centre, recomandat de foarte mulţi practicanţi ai acestui sport.

Dacă vrei și tu să practici călăria, uite o listă cu cluburi de echitație din București și împrejurimi!

Foto: Hepta, arhiva Ringier, PR, Alex Gâlmeanu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!