Un actor din Harry Potter a ajuns în scaun cu rotile

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 14 martie 2019, 13:05
O fotografie cu unul dintre actorii din "Harry Potter" a ajuns virală pe internet, după ce artistul a fost văzut în scaun cu rotile. 

Robbie Coltrane (68 ani), cel care îl interpretează pe Rubeus Hagrid în „Harry Potter”, a fost fotografiat la un eveniment recent, în scaun cu rotile. Actorul, care suferă de ani de zile de dureri de articulații, ar fi fost diagnosticat cu osteoartrită, cea mai frecventă formă de artrită. Pentru că durerile sale sunt atât de mari, el nu mai poate merge.

ROBBIE COLTRANE in rolul lui Rubeus Hagrid

Robbie Coltrane în rolul lui Rubeus Hagrid

DailyMail notează că Robbie Coltrane ar fi totuși în așteptarea unei operații și că, în ciuda vârstei, el încă mai speră să poată duce o viață fără dureri articulare. O sursă apropiată artistului a declarat pentru tabloidul britanic că „Robbie suferă de ani de zile. Unul dintre genunchii lui e foarte grav afectat. Nu poate să mai meargă fără să fie ajutat, acum umblă cu un fotoliu rulant până când o să se opereze în America. E foarte frustrant pentru el, dar speră la o recuperare completă după operație”.

Robbie Coltrane, fotografiat în scaun cu rotile

Având în vedere că actorul este și supraponderal, acesta trebuie să aibă mare grijă la modul în care se deplasează, o simplă căzătură putând fi foarte periculoasă pentru el. Se pare că în urmă cu 3 ani medicii i-ar fi spus să slăbească cât mai mult, pentru că altfel poate ajunge pentru restul vieții în scaun cu rotile, însă actorul nu pare să fi făcut vreun progres în această direcție.

Foto: Northfoto, facebook/Unofficial Robbie Coltrane

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!