Toto Cutugno și-a anulat concertul de la Sala Palatului din cauza problemelor de sănătate

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 03 mai 2022, 17:43

Toto Cutugno (78 de ani) și-a anulat concertul programat pentru duminică, 8 mai, la Sala Palatului, din București, din cauza unor probleme de sănătate.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Organizatorii concertului au fost cei care au făcut anunțul pe rețelele de socializare. Toto Cutugno a fost în 2017 diagnosticat cu cancer metastatic la prostată și a avut nevoie de două intervenții chirurgicale pentru ca starea sa să se amelioreze. În primăvara acestui an, artistul a ajuns de urgență la spital din cauza unor complicații apărute pe fondul acestei boli.

Toto Cutugno și-a anulat concertul de la Sala Palatului din cauza problemelor de sănătate

Citeşte şi: Cele mai frumoase și spectaculoase ținute de la Gala Met 2022

Citeşte şi: Ce pofte are Rihanna în sarcină. Artista a găsit o combinație bizară de alimente pe care o adoră

Citeşte şi: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează? Ce decizie a luat creatorul de modă

Citeşte şi: Cele mai frumoase și spectaculoase ținute de la Gala Met 2022

Suntem nevoiţi să anunţăm cu regret anularea concertului susţinut de către Toto Cutugno, programat pentru data de 8 mai 2022 la Sala Palatului. Problemele de sănătate îl forţează pe Toto Cutugno, la cererea medicilor, să anuleze toate concertele ce urmau să fie susţinute în anul 2022.

Sănătatea artistului s-a degradat în ultima perioadă din cauza afecţiunilor cronice avute, în trecut fiind diagnosticat cu cancer metastatic la prostată. În luna aprilie 2022, artistul italian a suferit complicaţii şi a fost internat de urgenţă în stare critică într-un spital privat. Datorită eforturilor medicilor starea lui este stabilă, aceştia interzicându-i orice formă de efort. În prezent artistul se află sub strictă supraveghere medicală – a transmis Eventim.ro pe pagina sa de Facebook.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!