Top 5 copii care şi-au făcut de râs părinţii celebri

De Geo Berciu, pe

Chiar dacă au avut grijă să le ofere o educaţie aleasă şi le-au satisfăcut toate mofturile, celebrităţile nu au avut de fiecare dată parte de mulţumire din partea copiilor. Ba unele odrasle şi-au făcut de-a dreptul de râs părinţii celebri.

Scout Willis nu a reuşit să se remarce prin nimic, exceptând faptul că este fiica celebrilor Bruce Willis şi Demi Moore. Până acum însă…Zilele trecute, ea s-a plimbat topless, pe o stradă din New York, în semn de protest faţă de politica platformei Instagram de cenzurare a nudităţii. Ea a publicat pe contul ei de Twitter două fotografii din timpul protestului – în timp ce se plimbă în sânii goi, îmbrăcată într-o fustă lungă, cu model floral, pe o stradă din Manhattan -, şi alta în care alege un buchet de flori.
Top 5 copii care şi-au făcut de râs părinţii celebri
Născută şi crescută în lumina reflectoarelor, Willow, fiica actorilor Jada şi Will Smith, a avut impresia că nimic nu este prea mult pentru o vedetă. După ce s-a făcut remarcată cu ţinutele sale ieşite din comun la diverse evenimente mondene unde îşi însoţea părinţii, Willow a decis să arate, că la cei 13 ani pe care îi are, poate mai mult. Astfel, ea a apărut într-o fotografie, în pat, alături de Moises Arias (20 de ani) la bustul gol. Urmarea? Părinţii au fost traşi la răspundere de Protecţia copilului pentru controversata poză cu care fiica lor s-a lăudat pe internet.
Top 5 copii care şi-au făcut de râs părinţii celebri
A dorit ca fiica lui să guste din cupa succesului, însă acum cântăreţul de muzică country, Billy Ray Cyrus, care în 1992 a avut un success răsunator cu hit-ul „Achy Breaky Heart”, regretă amarnic. „Nenorocitul ăla de serial ne-a distrus familia”, susţine artistul, referindu-se la la „Hannah Montana”, producţia care i-a făcut celebră fiica. O dată cu succesul înregistrat, Miley Cyrus i-a „scăpat din mână”, iar comportamentul actual al fiicei, marcat de droguri, gesturi şocante şi ţinute sumare, nu au cum să-l bucure.
Top 5 copii care şi-au făcut de râs părinţii celebri
Scandalurile în care a fost implicată Paris Hilton de-a lungul timpului au ţinut prima pagină a tabloidelor de-a lungul timpului. Nu ştim ce părere au părinţii ei bogaţi şi faimoşi Richard şi Kathy Hilton, insă bunicul ei William Barron Hilton, conducătorul imperiului hotelier Hilton a luat măsuri. Sătul să-şi vadă nepoata beată şi distrându-se pe mese în cluburi, omul de afaceri a hotărât, în 2007, s-o scoată din testament din cauza comportamentului ei nesăbuit şi .şocant, care a lăsat o pată ruşinoasă pe blazonul respectatei familii.
Top 5 copii care şi-au făcut de râs părinţii celebri
Cameron este băiatul cel mare al lui Michael Douglas, din căsătoria cu Diandra Luker. Deşi nu a devenit celebru pentru rolurile sale, fiul lui Michael a apărut în mai multe filme, precum producţia „În familie” în care-a jucat alături de tatăl şi de bunicul lui, Kirk Douglas. Aceştia au fost profund marcaţi în momentul în care Cameron a fost condamnat, în aprilie 2010, pentru posesie de heroină. Acesta a mai primit însă încă patru ani şi jumătate de pedeapsă în momentul în care a fost prins făcând trafic de droguri în închisoare.
Top 5 copii care şi-au făcut de râs părinţii celebri
(Sursa foto: Twitter, Instagram, Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!