Top 10 momente neaşteptate în 2009

De Unica.ro pe

Schimbări de situaţie, debuturi şi ascensiuni surpinzătoare, nunţi secrete şi cupluri controversate – toate, în lumea mondenă din 2009.

1. Moartea lui Michael Jackson
Poate că cel mai neaşteptat moment din anul care tocmai se încheie a fost moartea regelui pop, Michael Jackson (pe 25 iunie 2009). În afara şocului în sine şi a cauzelor, încă neclare, care au provocat decesul marelui artist, fenomenul de comemorare generat ulterior în întreaga lume a fost la fel de grandios şi surprinzător.
2. Idila dintre Maria Dinulescu şi Codin Maticiuc
După un an în care actriţa Maria Dinulescu şi-a tot căutat, fără prea mare succes, jumătatea, iar faimosul Codin Maticiuc, debusolat după atâtea despărţiri, împăcări şi reîmpăcări, părea indecis pe cine să aleagă între Anna Lesko, Raluca Lăzăruţ şi Alina Crişan, destinul şi-a spus cuvântul.
Astfel, surprinzător sau nu, de la începutul lunii decembrie, după ce s-au cunoscut întâmplător, Maria Dinulescu şi Poponeţ au devenit un cuplu… monden, foarte mediatizat şi fără secrete în faţa presei: „Codin are o căldură de care eu am nevoie” declara actriţa  pe 17 decembrie, în cadrul emisiunii „Agentul VIP”.|

Descoperă topul integral pe unica.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro