Tom Cruise și John Travolta sunt la cuțite din cauza credinței

De Oana Savin, pe
Tom Cruise și John Travolta se destată, cei doi fiind la cuțite de mai mult timp, a dezvăluit un fost angajat al Bisericii Scientologice din care fac parte cei doi actori.

Brendan Tighe a fost bodyguardul lui Tom Cruise la sediul central al Bisericii Scientologice din Clearwater, Florida, până în anul 2009. El a dezvăluit detalii interesante despre relațiile membrilor celebri.

În anii în care am lucrat pentru ei, cred că Tom m-a salutat de trei ori, deși eram alături de el în fiecare dimineață”, a povestit Tighe citat de Daily Mail.

Citește și: Secretele lui John Travolta! Actorul e disperat!

Bărbatul în vârstă de 37 de ani a spus că dacă stă în preajma lui Cruise ar trebui să își albească dinții.

Potrivit acestuia, John Travolta și Tom Cruise au fost rivali în momentul în care cineva a trebuit să ocupe poziția de secund a liderului Bisericii, David Miscavige. Această competiție a provocat mereu tensiuni. Mai mult, starul din „Misiune Imposibilă” a primit medalia Freedom Medal of Valor, cea mai importantă recunoaștere în Scientologie ce este oferită celui mai dedicat membru. Atunci, John Travolta a izbucnit și a trimis o scrisoare furioasă liderului, contestând această decizie.

Citește și: Motivul pentru care Tom Cruise a întrerupt orice legătură cu fetița lui

Brendan susține că înainte de venirea lui Cruise, Travolta se credea „fiul favorit” al lui Miscavige.

Nu e un secret pentru nimeni că Tom și John se detestă. Travolta nici n-a fost invitat la nunta lui Cruise cu Katie Holmes, iar aceasta a fost o confirmare a rivalității dintre ei. În pluc, când Tom a primit medalia, John a fost furios. Înainte, el era considerat cel mai dedicat scientolog și era apreciat că a adus mai mulți oameni în comunitate. Cruise i-a răpit această poziție”, a mai spus Brendan Tighe.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!