Jennifer Lopez vine în România. Află când e programat concertul

De Diana Zagrean pe

Concertul din România face parte din cel mai recent turneu al vedetei, început pe 14 iunie în America de Sud.
Una din cele mai frumoase cântărețe din lume va cânta pentru fanii săi din România, în această toamnă. Concertul, care va avea loc pe 15 noiembrie, la Romexpo va fi primul concert al divei în România.
Încă nu se cunosc detalii despre organizatorii locali, prețul biletelor sau când vor fi puse în vânzare, însă faptul că turneul vedetei „Dance Again” va include România este sigur.
Înainte de concertul de la București, Jennifer Lopez va concerta în Belarus, iar după aceea va pleca în Turcia. Turneul mondial „Dance Again” a început zilele trecute în Panama și are deja un succes nebun.
Până în prezent, Jennifer Lopez a anunțat 48 de concerte din turneul său, 28 dintre ele fiind în Europa. Între acestea este inclus și concertul de la București. Costumele (șase la număr) pentru spectacolul de pe 15 noiembrie au fost create de Zuhair Murad.
Printre melodiile incluse pe setlistul turneului se numără: „ Jenny From the Block”, „Love Don’t Cost a Thing”, „Waiting for Tonight”, „I’m into you”, „Papi” și alte melodii atât de pe albumul „Love” cât și de pe materialele mai vechi.
Foto: Northfoto
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro