Lady Gaga şochează cu fiecare apariţie

De Diana Sorescu, pe

Nu e dimineaţă să nu descoperi ceva nou despre artista fenomen. Deschizi ziarul sau un site şi titluri cu litere de-o şchioapă te anunţă că faimoasa Gaga a mai făcut ceva şocant.

Nu aduce ceasul ce aduce Lady Gaga! Sursă neobosită de ştiri senzaţionale, ipostaze şocante şi haine extravagante, Lady Gaga ţine prima pagină a ziarelor în fiecare dimineaţă. Dacă săptămânile trecute declara cu sinceritate că încă se mai droghează, că e posedată de spiritul lui Andy Warhol şi că îşi doreşte să devină preot la nunţile dintre homosexuali, acum câteva zile ne-a lăsat pe toţi cu gura căscată atunci când a apărut îmbrăcată cu rochia de carne, la premiile VMA.

Rochia din carne, semn de protest

Artista a declarat unei publicaţii americane că obişnuia să prizeze cocaină direct de pe Biblie, fapt ce a scandalizat credincioşi din lumea întreagă. Şi pe vegetarieni i-a supărat foarte tare, să nu mai vorbim de reprezentanţii PETA, cu alegerea vestimentară cel puţin ciudată, din carne.
Prezentă la show-ul moderat de Ellen Degeneres, Gaga şi-a motivat ţinuta: „În mod sigur nu e un semn de lipsă de respect la adresa vegetarienilor. După cum ştiţi, eu sunt cea mai tolerantă persoană din lume. Rochia are mai multe interpretari pentru mine. Dacă nu ne susţinem punctele de vedere şi dacă nu luptăm pentru drepturile noastre, în curând vom avea la fel de multe drepturi ca şi carnea ce ne acoperă oasele!”. Ca o replică haioasă, Ellen i-a dăruit cântăreţei o ţinută bio, confecţionată exclusiv din legume şi plante!

Lady Gaga şochează cu fiecare apariţie

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!