Simona Halep, despre relația cu Toni Iuruc: „Îmi zice: nu ești la tenis, ușor!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 03 iunie 2020, 18:47
Simona Halep și Toni Iuruc au o relație de aproximativ un an de zile. În ciuda diferenței de vârstă dintre cei doi de 13 ani, Simona și Toni au planuri mari de viitor, ba omul de afaceri a cerut-o de soție pe îndrăgita jucătoare de tenis.

Simona Halep în vârstă de 28 de ani a vorbit în podcastul BT Talks despre relația cu Toni Iuruc. Obișnuită cu disciplina, tenismena recunoaște că partenerul său nu este la fel, dar încearcă să se adapteze: „În orice, am disciplină. Am mici probleme cu prietenul, când spune o oră și nu e respectată (nr. râde). Eu sunt gata cu 10-15 minute înainte. Îmi zice: «nu ești la tenis, ușor!». Și eu mă relaxez”, – a povestit Simona Halep, conform gsp.ro.

Simpna Halep a dezvăluit, totodată, și ce a făcut cu primii bani câștigați: Nu mi-am luat nici maşină, nici casă scumpă. Mi-am luat un apartament mic, ca să am bani să investesc în mine. Tot timpul ai instinctul să îţi cumperi ceva din banii pe care îi câştigi. Dar trebuie să îţi opreşti instinctul ăsta şi să spui că trebuie să te duci într-un cantonament mai scump pentru că te ajută pe o perioadă mai lungă”, a mai adăugat sportiva, în dialogul cu Andi Moisescu.

În urmă cu câteva luni, Simona Halep declara că așteaptă momentul potrivit pentru a-și întemeia o familie: „În 10 ani mi-aș dori să am trei copii, o familie frumoasă și să fiu retrasă din tenis, știind că am dat totul.”

Simona Halep, despre relația cu Toni Iuruc: „Îmi zice: nu ești la tenis, ușor!”

Citește și Diana, fiica lui Adrian Enache, se teme pentru viața ei. Bărbatul care a agresat-o a fost eliberat

Toni Iuruc este un om de afaceri machedon, în vârstă de 41 de ani, care a mai fost căsătorit de două ori înainte, ultimul mariaj încheindu-se deoarece soția îl înșela. Acesta i-a fost alături Simonei pe parcursul întregului turneu de la Wimbledon, atunci fiind și prima dată când cei doi s-au afișat împreună.

Citește și – Adriana Bahmuțeanu, despre relația cu Nikolaos Papadopoulos: „Poate o să urmeze şi logodna”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!