Simona Halep a fost cerută de soție. Când va avea loc nunta

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 11 octombrie 2019, 10:56
Simona Halep a fost cerută de soție de către iubitul său, omul de afaceri, Toni Iuruc. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni de zile și, iată, au decis să facă pasul următor.

Simona Halep, în vârstă de 28 de ani, și Toni Iuruc, în vârstă de 40 de ani, s-au logodit în secret. Tenismena și afaceristul machedon au preferat să păstreze discreția în legătură cu acest moment intim, însă o sursă din anturajul lor a făcut dezvăluirea și, totodată, a mărturisit și că cei doi au stabilit deja data nunții: “Se vor căsători, la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open. Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești”, – a declarat un apropiat al Simonei Halep pentru wowbiz.ro.

Simona Halep și Toni Iuruc vor o nuntă mare, la care să participe personalități din lumea sportului, dar și personalități mondene: “Vor participa toate neamurile lor, personalități din tenis, din sport, vor fi sute de invitați, poate chiar o mie. Totul a fost deja stabilit, e cam bătut în cuie și, normal, Simona Halep este încântată că a reușit să pună la punct toate detaliile. Evident, au mai rămas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nuntă al lui Toni Iuruc, dar, în mare, totul a fost stabilit”, – a mai dezvăluit aceeași sursă.

Vezi imagini cu Simona Halep și Toni Iuruc în galeria foto de mai sus! 

Simona Halep a fost cerută de soție. Când va avea loc nunta

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!