Simona Halep, cerută în căsătorie de Toni Iuruc. Prima poză cu inelul de logodnă

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 15 septembrie 2021, 16:57
Simona Halep (29 ani) i-a spus DA lui Toni Iuruc (42 ani)! Sportiva noastră a fost cerută în căsătorie cu un superb inel cu diamant!

Simona Halep și Toni Iuruc formează un cuplu de mai mulți ani, cu toate că diferența de vârstă dintre ei, de 13 ani, i-a făcut pe unii fani ai sportivei să creadă că relația nu are neapărat un viitor prea lung.

În plus, faptul că Toni Iuruc a mai fost căsătorit o dată a dat naștere mai multor zvonuri, cu atât mai mult cu cât în comunitatea de aromâni, din care Simona Halep face parte, acest lucru ar fi destul de greu de acceptat.

Cu toate acestea, Simona și Toni se înțeleg de minune, conform declarațiilor sportivei, și își anunțaseră deja planurile de viitor. “Vor participa toate neamurile lor, personalități din tenis, din sport, vor fi sute de invitați, poate chiar o mie. Totul a fost deja stabilit, e cam bătut în cuie și, normal, Simona Halep este încântată că a reușit să pună la punct toate detaliile. Evident, au mai rămas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nuntă al lui Toni Iuruc, dar, în mare, totul a fost stabilit”, declara, la finalul lui 2019, o sursă apropiată cuplului, pentru wowbiz.ro

Toni Iuruc este un om de afaceri machedon, în vârstă de 42 de ani, al cărui prim mariaj s-ar fi încheiat deoarece soția l-ar fi înșelat. Acesta i-a fost alături Simonei pe parcursul întregului turneu de la Wimbledon, în 2019, atunci fiind și prima dată când cei doi s-au afișat împreună.

Vezi prima poză cu inelul de logodnă aici!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!