S-au despărțit Cristina Ich și Alexandru Pițurcă? Ce a postat cuplul în mediul online

De Unica.ro, pe

Din anul 2018, Cristina Ich (34 de ani) formează un cuplu cu Alex Pițurcă, alături de care are un fiu, Noah Alexandru, în vârstă de 1 an. Nașii micuțului Noah sunt designerul Ana Radu și soțul ei, Alex Gavriluț.

S-au despărțit Cristina Ich și Alexandru Pițurcă? Ce a postat cuplul în mediul online

Recent, despre pereche s-a speculat că s-ar fi despărțit. Pe Insta Story, Cristina a purtat o conversație cu mama ei despre indiferență. „Mama, de fiecare dată când am ceva să-i spun sau, nu știu, sunt supărată de ceva, spune: «Nu da atenție mamă. Fă-te că nu observi»”, a spus modelul.

Imediat, mama ei a răspuns: „Cea mai mare durere pentru un om este când îl tratezi cu indiferență. Tu nu semeni cu mine pentru că mai pui suflet la anumite chestii. Eu ți-am spus să nu te intereseze absolut deloc. Sănătatea, asta să te intereseze, celelalte se împacă”.

S-au despărțit Cristina Ich și Alexandru Pițurcă? Ce a postat cuplul în mediul online

„Da, ok, copilul și sănătatea mea”, a adăugat Cristina, iar mama ei a completat: „Păi, normal!”. În aceeași seară, Alexandru Pițurcă a scris tot la Insta Story: „Ce înseamnă o educație bună? O educație bună este capacitatea de a suporta educația proastă a altora”. În ziua următoarea, Cristina Ich a plecat în vacanță la Paris.

Cel mai probabil, mesajul lui Alexandru și conversația Cristinei cu mama ei au fost o simplă coincidență. În februarie 2021, despre relația ei cu Alexandru, Cristina spunea: „M-am îndrăgostit. Eu sunt Săgetător. Mă pot îndrăgosti și de 200 de ori pe zi.

Dar când l-am întâlnit pe Alex și el pe mine, a fost: «Acum ori niciodată». Nu ne-am făcut vreun plan. Nici nu știam că o să vină în viața noastră un copil. După trei luni, i-am spus: «Sunt însărcinată». Și el a zis: «Ce bine!». El cred că era pregătit. Eu cred că-și dorea. (…)

Citește și:

Cristina Ich, la un pas de moarte într-un restaurant din București. Ce i s-a întâmplat modelului

Cristina Ich, dezvăluire emoționantă despre viața și mama ei: „Foarte puțină lume știe lucrul ăsta”

Cristina Ich și Alina Ceușan, sărut pasional. Cum au fost fotografiate

Noi suntem dezechilibrați amândoi. Nu suntem un cuplu echilibrat și un exemplu. Dar este un băiat foarte mișto și noi semănăm foarte mult, am mai spus asta și pe Instagram, la caracter”.

Cum s-au cunoscut Alexandru Pițurcă și Cristina Ich

„Ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-al meu, Cătălin. M-am îndrăgostit pe loc de el. A fost oribil. Și mama a observat, eram schimbată. A fost dragoste la prima vedere. Și copilul tot așa l-am făcut, dintr-o dragoste nebunească. După 3 luni l-am anunțat pe Whats App că sunt însărcinată.

L-a bușit râsul. M-a enervat enorm reacția lui. E haos între noi. Ne certăm din orice. El e Scorpion din ăla, al dracului, uită foarte greu. Mi-a plăcut că era frumos, înalt. Eu vreau să cred că am ales bine”, a declarat Cristina Ich în podcastul Acasă la Măruță.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!