Scandal între trei dintre marile actriţe ale României. Rodica Popescu-Bitănescu îi dă peste nas: „Se vrea femeie fatală la 68 de ani”

De Libertatea.ro pe

Rodica Popescu-Bitănescu, Aimee Iacobescu şi Cezara Dafinescu, trei dintre actriţele de prim rang ale teatrului românesc, s-au luat la harţă zilele trecute mai ceva ca în “Gaiţele” lui Kiriţescu. În calitate de regizoare, Rodica e acuzată de cele două că e părtinitoare.

Acuzată de Aimee Iacobescu (68 de ani) şi de Cezara Dafinescu (66 de ani) că, în calitate de regizoare la Teatrul Naţional, lucrează doar cu cine doreşte, Rodica Popescu- Bitănescu (76 de ani) le pune la punct pe răzvrătite:

„Am auzit despre nemulţumirile lor, că le discriminez, că favorizez pe alţii, etc. Aimee a ieşit la pensie de 15 ani. În piesă are rolul unei femei fatale. Ea nu-şi dă seama că a îmbătrânit. Se vrea femeie fatală la 68 de ani. Cezara, la fel, e pensionară. Mi-a fost impusă într-o piesă de conducerea teatrului. A dat probe, că nu mai juca nicăieri. Teatrul are şi actori angajaţi, care trebuie să joace”, ne-a declarat Rodica.

Citeşte mai multe pe Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro