Scandal între trei dintre marile actriţe ale României. Rodica Popescu-Bitănescu îi dă peste nas: „Se vrea femeie fatală la 68 de ani”

De Libertatea.ro pe

Rodica Popescu-Bitănescu, Aimee Iacobescu şi Cezara Dafinescu, trei dintre actriţele de prim rang ale teatrului românesc, s-au luat la harţă zilele trecute mai ceva ca în “Gaiţele” lui Kiriţescu. În calitate de regizoare, Rodica e acuzată de cele două că e părtinitoare.

Acuzată de Aimee Iacobescu (68 de ani) şi de Cezara Dafinescu (66 de ani) că, în calitate de regizoare la Teatrul Naţional, lucrează doar cu cine doreşte, Rodica Popescu- Bitănescu (76 de ani) le pune la punct pe răzvrătite:

„Am auzit despre nemulţumirile lor, că le discriminez, că favorizez pe alţii, etc. Aimee a ieşit la pensie de 15 ani. În piesă are rolul unei femei fatale. Ea nu-şi dă seama că a îmbătrânit. Se vrea femeie fatală la 68 de ani. Cezara, la fel, e pensionară. Mi-a fost impusă într-o piesă de conducerea teatrului. A dat probe, că nu mai juca nicăieri. Teatrul are şi actori angajaţi, care trebuie să joace”, ne-a declarat Rodica.

Citeşte mai multe pe Libertatea.ro

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere