Rocsana Marcu a cumpărat mânuşile lui David Coulthard

De Unica.ro, pe

O pereche de mănuşi pe care fostul campion de Formula 1, David Coulthard, le-a folosit în curse, au fost cumpărate, cu 43 de milioane de lei (vechi), de fosta vedetă tv Rocsana Marcu, la licitaţia caritabilă pentru copii, ediţia 2009, organizată marţi seara, la Snagov, un proiect prezentat de Liana Stanciu. Evenimentul a fost organizat de Salt&Pepper catering si Corte del Fiesta.

Un Chevrolet Camaro de colecţie, din anul 1977, oferit de BGS, vesta lui Dan Chişu pe care acesta a purtat-o într-o călătorie în jurul lumii, o caricatură a Oanei Lis sau o păpuşă de porţelan din colecţia Romaniţei Iovan au fost câteva dintre obiectele vândute, marţi seară, la licitaţia caritabilă pentru copii, ediţia 2009, prezentată de omul de radio şi televiziune, Liana Stanciu.

Banii strânşi la licitaţie – aproape 40000 de lei, plus încă 3.000 de euro donaţi prin intermediul sms-urilor – vor ajunge la asociaţia non-guvernamentală „Inima Copiiilor”, care sprijină micuţii cu probleme cardiace. Un număr de 15 tablouri, reprezentând 15 inimioare pictate de un grup de copii bolnavi de cancer, de la Asociaţia P.A.V.E.L (Primind Ajutor, Viaţa Este Luminoasă) au fost, de asemenea, scoase la licitaţie. Majoritatea picturilor înrămate au fost cumpărate cu suma de 10 milioane de lei vechi fiecare.
sursa: evz.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!