Prezentatoarea pupitrului de știri „Observator”, Ionela Lucan, pleacă de la Antena 1, după 12 ani de activitate

De Unica.ro, pe

Ionela Lucan, prezentatoarea jurnalului de știri de la Antena 1, a decis să demisioneze. Ionela a lucrat la Antena 1 mai bine de 12 ani, iar acum, a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că pleacă de la “Observator” pentru a se ocupa de proiecte personale.

„Dragilor, împărtășesc cu voi o decizie pe care am luat-o foarte greu și pe care o cântăresc de luni de zile, dar până la urmă, lucrurile s-au ales pur și simplu: mă despart de Observator după mai bine de 12 ani, timp în care am trecut prin toate stările posibile, am străbătut țara în căutare de știri și, de multe ori, și continentul.

Motivele sunt mai multe, dar principalul are legătură cu faptul că am hotărât, alături de familia mea, să testăm un alt ritm de viață.

Citeşte şi: Olimpia Melinte s-a confruntat cu pierderi de memorie după a doua sarcină

Citeşte și: S-a dus să asiste la nașterea copilului său, iar asistentele l-au pregătit pentru o operație de care nu avea nevoie

Citeşte şi: Reacția Adelinei Pestrițu, regina online-ului, după căderea platformelor de socializare

Citeşte şi: Andreea Ibacka a născut un băiețel. „Gata. Totul bine. E băiat și e bine”

Vă las pe mâini foarte bune, colegii mei vor anunța în curând cine va prezenta mai departe jurnalul în diminețile de weekend. Eu vă mulțumesc pentru atenție și vă doresc vizionare plăcută. Pe curând!”, a transmis prezentatoarea,  pe pagina sa de Instagram.

Chiar dacă face o pazuă de televiziune, nu înseamnă că nu va mai cocheta niciodată cu acest domeniu. Ionela spune nu este exclus să revină pe micile ecrane când va fi momentul potrivit.

„Am un proiect care implică şi relocarea familiei mele în afara ţării pentru o perioadă de timp şi pe care l-am tot amânat. Acum era momentul potrivit să iau această decizie.

Nu înseamnă că nu voi mai reveni vreodată în televiziune dar, în viitorul apropiat, activitatea mea se va desfăşura în principal în online”, a spus Ionela Lucan, pentru Paginademedia.ro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!