Olimpia Melinte s-a confruntat cu pierderi de memorie după a doua sarcină

De Unica.ro, pe

În primăvara aacestui an, pe 22 aprilie, Olimpia Melinte (33 de ani) a devenit mămică pentru a doua oară, aducând pe lume o fetiță, Ingrid Maria.

Actrița și soțul ei, Constantin Luca, mai au împreună un băiat, pe nume Sasha, în vârstă de 6 ani.

Olimpia Melinte, actualmente interpretă a personajului Eliza din serialul „Vlad”, difuzat la Pro TV, mărturisea că prima naștere a fost una dificilă și de aceea a durat atât de mult până să decidă că va face și al doilea copil.

Olimpia Melinte s-a confruntat cu pierderi de memorie după a doua sarcină

„Recunosc, la primul copil toate m-au luat pe nepregătite. Nașterea nu a fost deloc așa cum îmi imaginam eu că va fi, ci cu mari dureri și alte peripeții, ca să nu le zic traume, care mi-au dat bătăi de cap și m-au făcut să nu-mi mai doresc încă un copil pentru foarte mult timp. Poate că de-asta am și așteptat șase ani până la al doilea. Aveam nevoie să mă vindec de toată durerea și frica pe care am trăit-o în acele ore petrecute în spital, când eram pe jumătate fără suflare și tot ce-mi doream să știu era că am un bebeluș sănătos și că o să reușesc să mă refac pentru a-i fi alături”, a dezvăluit actrița, acum câteva luni, pe blogul personal.

Recent, Olimpia a mai adus în discuție o problemă de care s-a lovit în timpul sarcinii – pierderea de memorie.

Citeşte şi: Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea s-ar fi încheiat. Actorul a spus de ce a durat atât de mult procesul

Citeşte şi: Ioana Simion are un hobby costisitor. Pe ce a cheltuit soția lui Ilie Năstase 3.500 de euro

Citeşte şi: Elena Udrea, ținută de peste 1.000 de euro, în parc cu fetița

Citeşte şi: Reacția Adelinei Pestrițu, regina online-ului, după căderea platformelor de socializare

Întrebată, în cadrul unu interviu pentru click.ro, dacă s-a confruntat, la filmările pentru serialul “Vlad” de vreo scenă care să o pună în dificultate, Olimpia Melinte a răspuns în felul următor:

„Da, una care a fost deja difuzată și mi-a dat bătăi de cap, din episodul 4, în care Eliza îi spune planurile lui Iordache. A fost o secvență grea, filmată destul de repede, dar cu probleme, mai ales că memoria după sarcină nu e atuul unei femei (n.r. funcția cognitivă și memoria se diminuează în cazul femeilor însărcinate). Înveți mai greu textul. Atunci îmi era greu dar acum e ok. Am fost afectată când am filmat pentru serial, au fost mici probleme”

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!