Ioana Simion are un hobby costisitor. Pe ce a cheltuit soția lui Ilie Năstase 3.500 de euro

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 05 octombrie 2021, 11:05

Ioana Simion (45 de ani), soția marelui tenismen Ilie Năstase (74 de ani) are o pasiune costisitoare pentru care, acum câteva zile, a cheltuit câteva mii de euro. Echitația este un hobby pe care soția lui Ilie Năsatase îl are de ani buni, iar recent Ioana și-a înnoit garderoba pentru practicarea acestui sport. Ioana Simion deține un cal pur sânge, pe nume Cezărică, animal pe care l-a achiziționat în urmă cu un an din Belgia.

Weekendul trecut, Ioana a făcut o sesiune serioasă de cumpărături, care a durat în jur de 6 ore, potrivit click.ro. Pe lângă achiziționarea unor accesorii vestimentare, Ioana și-a luat și un echipament complet de echitație, ajungând la perfromanța de a cheltui 3.500 de euro, la cumpărături în mall, în doar câteva ore. După “obositoarea” zi de shopping, soția lui Năstase s-a întâlnit, la o cafea, cu câteva prietene pentru a dezbate ultimele noutăți din viețile lor.

Ioana nu poate trece peste scandalul cu Ilie Năstase

La începutul anului, între Ioana și Ilie Năstase se iscase un scandal de proporții, fostul tenisman fiind acuzat că a avut un comportament violent față de soția sa.

Ioana a povestit la momentul respectiv cum a decurs cearata dintre ei și spunea atunci că nu este dispusă să tolereze un astfel de comportament din partea lui Năsatase.

„Eu am venit de la munte unde petrecusem onomastica cu prietena mea din copilărie. Am ajuns în Bucureşti, am luat masa în oraş cu Ilie, apoi ne-am întors în Stejarii. Am văzut încă de la masă că era nervos, dar nu am dat importanţă. Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia.

Citeşte şi: Mihai Morar se menține în formă cu Pilates: „Da, și bărbații fac asta!”

Citeşte şi: Elena Udrea, ținută de peste 1.000 de euro, în parc cu fetița

Citeşte şi: Ce mănâncă zilnic Teo Trandafir. Vedeta se menține de ani buni la aceeași greutate

Citeşte şi: Mirela Vaida, secretul unei căsnicii perfecte de peste 10 ani

Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa. Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat. Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă. Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar. Deocamdată încerc să mă liniştesc”, mărturisea Ioana Năstase, în luna ianuarie.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!