Poze: Jennifer Lopez sărbătoreşte cu fostul şi actualul în acelaşi timp

De Erika Chivu, pe

Se pare că între Jennifer Lopez şi fostul soţ, Marc Anthony, nu există vreun conflict. Cei doi au petrecut la o aniversare împreună cu actualul iubit al divei.
Jennifer Lopez, a petrecut împreună cu fostul soţ, Marc Anthony, şi cu actualul iubit, Casper Smart. Am fi zis că în urma divorţului Jenny şi Marc nu prea mai vor să se vadă. De fapt, se pare că ei se înţeleg de minune şi pe cântăreţ nu îl deranjează prezenţa mai tânărului Casper.
Poza de mai sus a fost postată de Jennifer Lopez pe o reţea de socializare şi a fost făcută la ziua lui Cristian, băieţelul lui Marc Anthony cu prima soţie, Dayanara Torres. Copilul a împlinit 12 ani şi se pare că Jennifer nu a vrut să rateze petrecerea şi l-a luat cu ea şi pe Casper Smart, iubitul ei mai tânăr cu care are o relaţie de peste un an.
La petrecere au fost prezenţi şi gemenii lui Jenny, al căror tată este Marc Anthony, dar şi iubita cântăreţului, Shannon de Lima. Cristian este al doilea copil al lui Marc. El mai are o fetiţă cu prima logodnică plus o fetiţă şi un băiat cu J. Lo.
Poze: Jennifer Lopez, ţinută casual chic. Îţi plac pantalonii?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!