„Percy Jackson şi Olimpienii: Hoţul Fulgerului” (video)

De Unica.ro, pe

Percy Jackson este un baiat în vârstă de 12 ani, care se află pe punctul de a fi exmatriculat din şcoală din pricina comportamentului său turbulent. Cea mai mare problemă a adolescentului nu o reprezintă însă situaţia şcolară, ci faptul că zeii greci, satirii şi monstri de tot felul, par să fi coborât din paginile cărţilor de mitologie, pentru a intra în viaţa lui.
Aflând că este fiul zeului mării Poseidon şi al muritoarei Sally, Percy Jackson porneşte într-o călătorie plină de aventuri străbătând întreg teritoriul modern al Statelor Unite ale Americii cu scopul de a-şi salva mama şi de a preveni izbucnirea unui război devastator între zeii din Olimp.
Fiind acuzat pe nedrept de furtul tridentului cu fulgere al lui Zeus, tânărul Percy Jackson trebuie să îl captureze pe adevăratul hoţ pentru a-şi dovedi nevinovăţia, fiind ajutat în încercările sale de către un satir pe nume Grover Underwood, care îi este cel mai bun prieten deoarece, deşi a trecut de vârsta de 30 de ani, are mintea unui copil de 16 ani.
Percy Jackson: Jumăte om. Jumăte zeu. Erou pe de-a întregul!
În regia lui Chris Columbus şi cu o distribuţie formată din Uma Thurman, Pierce Brosnan, Sean Bean, Logan Lerman şi Rosario Dawson, fantezia „Percy Jackson şi Olimpienii: Hoţul Fulgerului” / „Percy Jackson & the Olympians: Lightning Thief” va putea fi vizionată de spectatorii români începând de vineri 12 februarie.
Text şi foto: CinemaPro
Câştigă 5 invitaţii la filmul „Percy Jackson şi Olimpienii: Hoţul Fulgerului”!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!