O mai ții minte pe Adina Asăvoaie, „păpușa de la Glina”? Cum arată și cu ce se ocupă acum

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 15 februarie 2022, 13:50

Acum câțiva ani, Adina Asăvoaie cucerea o țară întreagă cu frumusețea și povestea ei impresionantă de viață. Ce face ea acum?

CONȚINUT VIDEO UNICA

Adina, supranumită și „păpușa de la Glina”, a topit inimile oamenilor cu ochii ei albaștri și povestea de viață. În 2016, jurnaliștii Libertatea au vizitat casa unde Adina Asăvoaie locuia împreună cu cei trei frați și surori și părinții lor. Tatăl copiilor s-a stins din viață cu o săptămână înainte de interviu însă. Familia trăia lângă groape de gunoi Glina, în condiții inumane.

Ei au fost forțați să vândă apartamentul pe care îl aveau în București, din cauza problemelor pe care copilul cel mai mare din familie le cauza. Acesta a murit din cauza drogurilor, potrivit mamei sale, Cristina Asăvoaie: „Am locuit o perioadă în Ferentari, iar acolo s-a anturat cu cine nu trebuia. S-a apucat de prostii, droguri, și l-am pierdut de tot. Am vândut apartamentul ca să plătim problemele pe care le făcea, de aia am ajuns să locuim aici. Soțul meu a murit din cauza supărării, s-a îmbolnăvit, eu acum aș vrea să lucrez, dar mi-e foarte greu să găsesc ceva pentru patru ore”.

O mai ții minte pe Adina Asăvoaie, „păpușa de la Glina”? Cum arată și cu ce se ocupă acum

Cristina Asăvoaie povestea atunci pentru Libertatea: „Ni s-a propus s-o lăsam să pozeze pentru o firmă de lactate, dar taică-su, când trăia, nu a vrut asta. Toți observă cât este de frumoasă. Eu nu mă opun, vreau să termine și școala. Avem noroc că ne ajută un vecin cu toate cheltuielile pentru rechizite”.

Citește și: Cine este Oana Ciocan, noua concurentă de la „Survivor România” 2022

Citește și: De ce Răzvan Fodor nu sărbătorește Valentine’s Day

Citește și: Cum a slăbit Luminița Anghel fără să țină o dietă anume

Citește și: Viorel Lis, la spital din cauza unui accident casnic. Ce a pățit fostul edil al Capitalei

Într-un interviu acordat la „Vorbește Lumea”, Adina recunoștea că are vise să devină celebră: „Îmi imaginez să stea sute de persoane în fața mea și să aștepte la coadă ca să le dau un autograf”.

Viața Adinei Asăvoaie, păpușa de la Glina, a trecut prin multe schimbări de atunci însă. Ea este model al agenției „It KIDS – Art school & modelling”, și se poate lăuda cu defilări pe podiumuri din Dubai și Paris. Recent, ea a primit rol de figurație într-un film indian.

Mai mult, adolescenta are un cont de TikTok, unde postează filmări cu ea dansând, dar și filmări din culisele pictorialelor de modă. Acolo are peste 1.000 de urmăritori. Totodată, ea are și un cont de Instagram, unde a strâns peste 3.000 de urmăritori. Acolo, adolescenta menționează că are înălțimea de 1,75 m, greutateade 58 kg și că visează să fie fiica Angelinei Jolie.

Foto – ProTV & Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!