Iată cu ce dietă a slăbit Ozana Barabancea 40 de kilograme!

De Geo Berciu pe

Pentru Ozana, care este extrem de pofticioasă, provocarea cea mare a constituit-o renunţarea la dulciuri, pe care ea a considerat-o o veritabilă probă de voinţă. Am avut momente în care organismul meu simţea nevoia de dulce. În speţă, efortul vocal susţinut, mai ales la momentul recitalurilor, se sprijină pe energia furnizată din surse glucidice. Am încercat pe cât posibil să înlocuiesc sursa de dulce cu una proteică. Şi a funcţionat. Evident, au fost şi momente de sevraj sau de derapaj de la linia regimului urmat, dar nu s-a pus nici un moment problema înfometării”, a mărturisit Ozana Barabancea, care va continua să asocieze aceste principii de nutriţie cu mersul la sală şi cu şedinţele regulate de masaj.
Iată cu ce dietă a slăbit Ozana Barabancea 40 de kilograme!
Pe tot parcursul curei de slăbire cântăreaţa precizează că a fost susţinută de foarte multe persoane, cunoscuţi, dar şi necunoscuţi. “Toţi m-au încurajat: începând cu cel ce mi-e partener de viaţă, copiii mei, colegi. Ce nu pot să uit este multitudinea de mesaje venite pe mail, prin intermediul telefonului sau SMS-ului, al mesajelor de pe reţelele de socializare în care oamenii şi-au exprimat admiraţia. Asta, printre altele, mi-a dat tăria să continui”, a conchis Ozana Barabancea.
Iată cu ce dietă a slăbit Ozana Barabancea 40 de kilograme!
Chiar dacă a slăbit 40 de kilograme cu o dietă recomandată de un specialist, Ozana Barabancea consideră că nu există regimuri de slăbit universale, curele depinzând de fiecare om în parte, de metabolism şi, mai ales, de autoeducare. „Ideea unui regim general valabil pentru slăbit, idee pe care o văd afişată pe foarte multe canale, nu există. Aşa că, indiferent de numele dietei sau de persoana de notorietate ‚lipită’ de o cură sau alta, refuzaţi-le. Un regim alimentar sănătos poate fi personalizat doar de un doctor nutriţionist”, a ţinut să sublinieze cântăreaţa.
Iată cu ce dietă a slăbit Ozana Barabancea 40 de kilograme!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2