Misty, despre cum a început relația ei cu Keo, pe vremea când el era cu Andreea Bălan: „Aveam 17 ani”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 20 noiembrie 2020, 16:35

Acum mulți ani, scandalul cu Andreea Bălan, Keo și Misty era pe prima pagină a tuturor ziarelor. Astăzi, Misty are o fetiță cu Keo și își amintește cu drag de perioada în care l-a cunoscut pe acesta.

Invitată la Antena Stars, Misty a povestit despre cum a înflorit relația dintre ea și Keo, pe vremea când artistul era într-o relație de mai mulți ani cu Andreea Bălan. S-a cunoscut cu Keo într-o emisiune, unde acesta cânta.

„Eram puștoaică, aveam 17 ani spre 18, iar la vremea aceea jucam într-un serial pentru un post de televiziune și eram invitată la o emisiune”, a povestit Misty la Antena Stars, după cum relatează Viva. „În acea emisiune era și Keo care cânta. Mai mult el pot să spun că a făcut primul pas, eu n-aș fi îndrăznit. Și la un moment dat a trimis toboșarul lui de la vremea aceea să-mi ceară numărul de telefon. Îl știam pe Keo, eram fană! Toată lumea îl știa. Toată lumea îl știa pe bărbatul misterios venit de la Geneva, eram îndrăgostită”.

Misty, despre cum a început relația ei cu Keo, pe vremea când el era cu Andreea Bălan: „Aveam 17 ani”

La vremea aceea, Keo nu era singurul care se afla într-o relație – și Misty avea un iubit. Asta nu i-a oprit însă să facă schimb de numere de telefon și să înceapă să iasă la întâlniri.

„Am stat un pic și pe gânduri dacă să-i dau numărul sau nu”, a zis Misty. „Am ieșit, am luat masa în oraș și așa a început povestea! […] Cel mai mult m-a atras talentul lui muzical și pasiunea lui pentru muzică. Este singurul artist care are un univers al lui și numai al lui, propriu și aparte”.

Keo și Misty au acum o fetiță de doi ani, Arya, însă nu au apucat să facă lucrurile oficiale și să se căsătorească. Misty a recunoscut îns că și-ar dori să facă acest pas: „Nu, nu cred într-un act, însă ca orice femeie, mamă îmi doresc să fiu într-o zi si mireasă, soție. Noi ne consideram ca și căsătoriți și folosim apelativele soțul meu’, soția mea’, dar îmi doresc să îmbrac rochia albă, îmi doresc o ceremonie, o petrecere, îmi doresc poze, amintiri frumoase cu oamenii de suflet alături de noi. N-a fost deloc o prioritate așa, dar asta nu înseamnă că nu mi-ar plăcea”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!