Mihai Budeanu a învins lupta cu COVID-19. Cum se simte după trei săptămâni de spitalizare

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 14 decembrie 2020, 17:52

În urmă cu aproximativ trei săptămâni, Mihai Budeanu (44 de ani), membru al trupei 3 Sud Est, a fost internat în spital cu COVID-19. Starea de sănătate a artistului s-a agravat galopant, la scurt timp după internare fiind transferat în secția de Terapie Intensivă, pentru ca apoi să fie trimis la Spitalul Municipal Medgidia, unde i s-a acordat tratament cu plasmă.

Citește gratuit ediția de decembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Chiar dacă a trecut printr-o formă gravă de COVID-19, Mihai a reușit să învingă lupta cu virusul pandemic și a fost externat de curând. Cântărețul a ajuns acasă la sfârșitul săptămânii trecute și și-a anunțat fanii, pe rețelele de socializare, că starea lui de sănătate este din ce în ce mai bună.

Citeşte şi: Gestul soției lui Mihai Budeanu după ce s-a aflat că artistul are COVID-19

„Salutare oameni buni!🙂❤De azi sunt acasă, iar starea mea de sanatate este tot mai buna de la o zi la alta. După aproape 3 saptamâni și ceva foarte grele, cu mult stres și emoții la terapie intensivă, pot să zic că am învins. A venit timpul să mulțumesc și eu personal medicilor care mi-au salvat viața ❤🙂. Am avut alături nu doar doctori, ci și ingeri păzitori”, este mesajul lui Mihai postat pe pagina sa de Facebook.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!