Mihai Bendeac despre religie şi femei. Vezi ce spune!

De Unica.ro pe

Mihai Bendeac are păreri clare despre religie pe care le-a expus nu o dată pe blogul lui şi pe pagina de Facebook, unde cei mai mulţi fani s-au declarat scandalizaţi, dar alţii i-au dat dreptate. Uite ce a mai spus acum!
Fanii lui Mihai Bendeac ştiu deja că acesta crede în Divinitate, dar nu crede în religie. Actorul a vorbit încă o dată despre acest subiect pe pagina lui de Facebook.
A început cu o părere despre femei, spune el pentru a atrage atenţia cititorilor: „Îmi plac femeile imorale. Ador femeile instinctuale. De ce? Morala e ceva prestabilit de societate. Instinctul e al nostru şi are întotdeauna dreptate.
Apoi, Mihai a trecut la religie. Dacă m-aş fi născut pe o insulă şi nu aş fi auzit vreodată de religie, aş fi crezut în MINE! Asta nu înseamnă că nu există acel CEVA primordial, de la care a plecat totul. Asta numim Divinitate.
După care a început să critice obiceiurile şi superstiţiile pe care le avem mulţi dintre noi: „Dar a considera ca aceasta Divinitate se uita daca tinem post de dulce, daca spalam duminica sau daca pupam icoane, este absolut derizoriu. Mai ales ca alte 5 miliarde de oameni cred altceva. Si Universul e mare…

Divinitatea vrea sa crezi in Tine! Fiindca faci parte din Ea. Si ai aceleasi puteri. E logic. Daca toti suntem ”copiii” aceleasi entitati sau molecule primordiale, rezulta ca mostenim acelasi ADN. TOTUL este posibil. Fiindca nu exista destin. E cea mai mare aberatie. Nu cred ca noi traim intr-o lume. Ci cred ca noi suntem creatorii.
Ce părere ai despre cuvintele lui Mihai Bendeac? Eşti de acord cu el?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO