Mesajul cu care DELIA ÎL ATACĂ pe HUIDU pentru că nu-i difuzează PIESA CÂNTATĂ CU BENDEAC

De Libertatea.ro, pe

După ce Bendeac a pus tunurile pe Șerban Huidu, pentru că nu acceptă să difuzeze la postul unde lucrează melodia pe care actorul o interpretează cu Delia, şi cântăreaţa a hotărât să ia atitudine în acest sens.
Delia a făcut o declaraţie pentru un site de muzică, reproşându-i lui Huidu faptul că refuză să-i difuzeze piesa pe postul său de radio şi acuzându-l de lipsă de fair-play.

”Cel mai nou single al meu „Doi în unu” este un featuring cu Mihai Bendeac. Am ales să lucrez cu el pentru că este un artist în adevăratul sens al cuvântului şi are voce, are un timbru special. De mult timp îl incurajez să se lanseze în zona muzicală, iar el a acceptat cu greu. Acum am înţeles de ce avea reţineri. Piesa a fost foarte bine primită de public şi ca să nu vorbesc în termeni grei… a fost îndrăgită de oameni. Spun asta pentru că a făcut mai bine de 4 milioane de vizualizări pe youtube în mai puţin de o lună de la lansare doar pe varianta audio, din care 1 milion în prima săptămână. Cu toate că este o piesă bună şi evident iubită de oameni, Kiss FM a refuzat să o bage în playlist pe motiv că este un featuring cu Mihai Bendeac, iar el face parte din alt trust media.

Citeşte mai multe pe Libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!