Unul dintre membrii fondatori ai trupei Vama Veche a încetat din viață

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 28 august 2020, 13:28

Unul dintre membrii fondatori ai trupei Vama Veche, Traian Bălănescu, a încetat din viață pe 28 august, la vârsta de 51 de ani. Tristul anunț a fost făcut pe rețelele de socializare de actorul Ovidiu Niculescu.

„Uneori așa îmi vine să urlu la cer când rapește oameni speciali și talentați înainte de vreme! E îngrozitor! A murit Bălănescu Traian al nostru! E cea mai cumplită dimineață. Traiane, așa ceva nu se face dragule, nu aud decât pianul tău cu care ai încântat generații cu piesele trupei Vama Veche și efectiv nu pot să mă opresc din plâns… ai lăsat o umbră imensă în soare, blondule nebun de frumos, așa să știi… RIP”, este mesajul postat de actorul Ovidiu Niculescu pe pagina sa de Facebook.

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Vama Veche s-a lansat în 1996. Din trupă au făcut parte Eugen Caminschi (chitară), Razvan Lupu (tobe), Liviu Mănescu (chitară, bass), Tudor Chirilă (voce) și Traian Bălănescu (claviaturi, pian). În septembrie 2006, Tudor Chirilă și Eugen Caminschi au decis să își continue activitatea muzicală într-o nouă trupă, sub numele de „Vama”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!