Madonna şi Jesus s-au despărţit?

De Cristina Popa pe

Mai nou, când vine vorba de zvonuri legate de despărţiri şi infidelităţi din lumea mondenă, avem două subiecte posibile. Dacă nu discutăm despre Brangelina, cu siguranţă vorbim despre…
… Madonna şi mai tânărul Jesus Luz.

La începutul anului presa vuia:  regina muzicii pop şi-a părăsit mai tânărul iubit pentru un bărbat ceva mai învârstă, jucătorul de baseball Alex Rodriquez.

Fără confirmări oficiale, relaţia dintre Madge şi modelul brazilian a continuat până acum câteva zile când un nou titlu a făcut înconjurul lumii: Madonna (51), părăsită de Jesus Luz (23).

Conform dezvăluirilor din „Chicago Sun-Times”, acesta ar fi conştientizat brusc că diferenţa de vârstă dintre el şi iubita lui, precum şi lipsa unor interese comune sunt motive suficiente pentru a pune capăt controversatei poveşti de iubire.

Două zile mai târziu, informaţiile care susţineau ideea despărţirii rămâneau în picioare, motivul şi factorul de decizie însă erau altele.

Ce mai nouă variantă? Madonna ar fi descoperit că Jesus o înşeală pe divă cu o tânără de aceeaşi vârstă cu el, motiv pentru care a decis să pună punct relaţiei. 

Astfel povestea din martie 2009, când la o petrecere Luz ar fi fost mult prea prietenos cu modelul de  lenjerie intimă în vârstă de 31 de ani, Luciana Costa, pare să se repete.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro