Mădălina Manole i-a lăsat mesaj de adio soţului

De Unica.ro, pe

„Sunt o artistă împlinită, o mamă şi o femeie fericită” sunt cuvintele Mădălinei Manole, cuprinse într-un interviu acordat ieri, 13 iulie, agenţiei Agerpres. Astăzi însă Mădălina…
… Manole a recurs la un gest care a lăsat întreagă lume şocată.

Potrivit primelor cercetări, artista s-a sinucis în această dimineaţă în locuinţa sa din Otopeni, lăsând în urma ei un băieţel de aproape 2 ani şi un soţ aflat în acest moment în stare de şoc. 

Deocamdată familia artistei nu a făcut declaraţii, singurul amănunt care s-a făcut public este acela că Mădălina Manole i-a trimis soţului său un mesaj de adio pe telefonul mobil, în cursul nopţii trecute, în care spunea că îi pare rău şi că ştie că este iubită.
 
Potrivit IPJ Ilfov, în jurul orei 6:30, soţul Mădălinei Manole a apelat serviciul de urgenţă 112, după ce a găsit-o pe soţia să căzută în holul locuinţei. Medicii ajunşi la faţă locului au constat decesul.
 
Până la finalizarea anchetei nu se cunosc adevăratele cauze care au determinat-o pe artistă să îşi pună capăt zilelor, însă cei apropiaţi ştiau că această suferea de afecţiuni cardiace care s-au acutizat pe perioada sarcinii şi imediat după naştere, iar acestea combinate cu o stare de depresie au făcut-o pe artistă să ia o supradoza de medicamente.

17 iunie, prima tentativă de suicid a Mădălinei Manole

Pe 17 iunie, Mădălina Manole a mai fost dusă o dată la spital după ce înghiţise prea multe medicamente.
 
Anul acesta Mădălina se pregătea să lanseze albumul „09 Mădălina Manole„, pe care urmă să îl promoveze în cadrul unui turneu, însă în urmă cu câteva luni a fost nevoită să se interneze în spital din cauza unor probleme de sănătate, iar turneul a fost amânat.
 
Cauza decesului va fi data publicităţii mâine, iar rezultatele amănunţite ale investigaţiilor se vor cunoaşte abia peste 2 săptămâni. Nu se ştie ce i-a provocat decesul, dar conform anchetatorilor aflaţi la faţa locului se pare ca a fost găsita o stilclă de insecticid. De asemenea, conform procedurilor, se ia in calcul şi varianta unui omor.

Mădălina Manole a murit chiar de ziua ei. Această era născută pe 14 iulie 1967, la Vălenii de Munte Prahova şi a debutat în muzică la 15 ani.  A lansat nouă albume şi a primit numeroase premii pentru tot ceea ce a făcut în muzică românească.

Vezi şi alte fotografii ale Mădălinei Manole în galeria foto

Foto: arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!