Regele Charles și-a dat afară fratele de la Palatul Buckingham: „Mai întâi i-au închis biroul, iar acum dormitorul”

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Vineri, 27 ianuarie 2023, 18:09

Regele Charles i-a interzis fratelui său, ducele de York, să mai folosească suita sa de camere de la Palatul Buckingham. Prințul Andrew își aducea aici prietenele model și avea o colecție de ursuleți de pluș de care era nedespărțit și care trebuia aranjată într-un anumit fel pe patul lui.

Acum, jucăriile au fost mutate din cameră împreună cu alte bunuri, iar Palatul trece printr-o renovare de 369 de milioane de lire sterline.

Regele Charles nu își iartă fratele

Se spune că Prințul Andrew nu își face mari speranțe că situația se poate schimba, deoarece regele Charles „a arătat clar că Palatul Buckingham nu este un loc pentru Prințul Andrew”.

Cu toate astea, Regele Charles i-ar putea permite fratelui său să doarmă în alte proprietăți regale atunci când se află la Londra – Palatul St James fiind o opțiune posibilă. De asemenea, s-a aflat că Andrew își va păstra conacul Royal Lodge din Windsor, care are 31 de camere.

Fratele Regelui Charles, implicat într-un scandal sexual

Prințul Andrew a fost implicat într-un scandal sexual  și a ajuns la o înțelegere extrajudiciară de 12 milioane de lire sterline cu cea care l-a acuzat, Virginia Giuffre, iar asta pentru a evita să fie trimis în judecată.

Fratele Regelui Charles a fost acuzat că a abuzat-o sexual de trei ori pe americancă, când aceasta avea doar 17 ani și era victima unei rețele orchestrată de pedofilul miliardar Jeffry Epstein. El a negat cu fermitate toate acuzațiile.

Prințul Andrew se distra la Palat cu modele

Andrew a fost dat afară din biroul de la Palat anul trecut și i s-a spus să nu folosească proprietatea din Londra ca adresă pentru corespondență.

„Mai întâi i-au închis biroul, iar acum dormitorul,” a spus o sursă pentru The Sun. 

„Lui Andrew îi plăcea să aibă camere la Palatul Buckingham, unde nu numai că s-a pregătit pentru viața conjugală cu Sarah Ferguson, dar își trăia și viața de burlac după divorț  A adus o serie de prietene în apatamentul din Palat – printre care s-a aflat și modelul Caprice”.

Prințul Andrew speră să își ia revanșa

Cu toate acestea, rapoartele sugerează că ducele crede că percepția oamenilor despre el se poate schimba, iar reputația sa poate fi reabilitată luna viitoare.

Detaliile care ar schimba percepția oamenilor despre el vor fi făcute publice în trecut.

Anul trecut, cei din interiorul Palatului susțineau că fratele lui Charles devine furios dacă animalele lui de pluș nu sunt așezate în pozițiile specificate pe o schiță.

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton