Lili Sandu a dezvăluit numele copilului

Ultimul update Joi, 06 august 2020, 16:00

Lili Sandu a dezvăluit, în sfârșit, numele pe care ea și logodnicul ei l-au ales pentru copilul lor. Câțiva prietenii apropiați ai cuplului le-au organizat de curând un ”Baby Shower” și, în acest mod, s-a aflat că pe băiețel îl va chema Thomas Jay Cristian Țolu.

Citeşte şi: Lili Sandu, revoltată cu câteva zile înainte de a naște: „Nu pot înțelege cum un tată nu-și poate ține copilul în brațe în maternitate”

Vedeta a postat pe rețelele de socializare câteva fotografii de frumosul eveniment pentru a le mulțumi prietenilor, familiei și tuturor celor care s-au ocupat de pregătirea “surprizei”.

„A fost o zi magică exact așa cum ne-am dorit! Cred că “bogăția” noastră, a oamenilor, stă în amintirile și în momentele minunate pe care le trăim de a lungul vieții alături de familie și prieteni. La acest capitol suntem “Billionaires”!😁 Din păcate nu ne-au putut fi alături toți prietenii, unii că sunt plecați prin alte tari, alții pentru că a trebuit să limitam numărul din cauza restricțiilor de moment, dar i-am avut prezenți în gând. ♥️ Celor care ne-au fost alături au făcut ca acest Baby Shower să fie unul memorabil. 🙏🏻 Mulțumim!”

Lili Sandu a dezvăluit numele copilului

Citește gratuit ediția de august a revistei Unica. O găsești AICI

Lili Sandu trăiește o poveste de dragoste de câțiva ani cu Silviu Țolu și așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a băiețelului lor.

sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!