Leluț Vasilescu, unul dintre fondatorii trupei Compact, a murit. Artistul avea 66 de ani

De Unica.ro, pe

Leluț Vasilescu, unul dintre fondatorii trupei Compact, a murit joi seara, 23 iunie. Artistul avea 66 de ani și probleme de sănătate serioase.

Aurel (Leluț) Vasilescu, toboșarul trupei Compact, una dintre cele mai apreciate formații rock din România, suferise în 2008 un șoc miocardic chiar pe scenă, în timpul unui concert la Făgăraș. Acesta a trecut apoi printr-o intervenție chirurgicală la inimă, iar după doi ani a urcat din nou pe scenă.

Citește și: Dana Rogoz, o nouă schimbare de look. Cum arată acum actrița

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au propria piscină cu apă sărată. Cât i-a costat proiectul

Laura Cosoi a născut a treia fetiță. Ce nume au ales actrița și soțul ei pentru mezină

Carmen Grebenișan, decizie neașteptată la nici un an de la cununia cu Alex Militaru

Primarul din Câmpia Turzii, mesaj după moartea lui Leluț Vasilescu

Vestea că artistul s-a stins din viață a fost dată de primarul orașului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae Lojigan. Leluț Vasilescu era cetățean de onoare al orașului.

Am aflat cu profundă tristețe despre trecerea la cele veșnice a unui om extraordinar și un muzician desăvârșit, prietenul meu, Leluț Vasilescu. Membru fondator al trupei Compact, Leluț Vasilescu a avut o carieră de succes și o viață frumoasă de familie. În urma lui, rămân frumoasele melodii pe care generații întregi le-au fredonat și de care ne vom bucura, cu nostalgie, în continuare!

Cetățean de onoare al Municipiului Câmpia Turzii, Leluț Vasilescu a promovat, cu drag și mândrie, orașul în care s-a născut, iar pentru el, Câmpia Turzii era, mereu, locul unde revenea cu drag de fiecare dată. În acest moment trist, pentru familia Vasilescu și pentru toți fanii muzicii rock din România, transmit un mesaj de condoleanțe tuturor celor care l-au apreciat pe bateristul trupei Compact, Leluț „Megastarul” Vasilescu! a transmis primarul pe contul de Facebook al primăriei.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!