Kailia Posey, devenită o memă virală după apariția în show-ul „Toddlers and Tiaras”, s-a sinucis

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 04 mai 2022, 12:12

Kailia Posey (16 ani), devenită cunoscută după apariția în show-ul „Toddlers and Tiaras”, s-a sinucis, a confirmat familia adolescentei.

Kailia Posey, devenită o memă virală după apariția în show-ul „Toddlers and Tiaras”, s-a sinucis

„Nu am cuvinte sau vreun gând. O fată frumoasă s-a stins din viață”, a scris mama tinerei, Marcy Posey Gatterman, în mediul online.

Ulterior, pentru TMZ, Marcy a mai declarat: „Deși era o adolescentă realizată și cu un viitor promițător, din nefericire, într-un moment necugetat, a luat decizia pripită de a-și pune capăt vieții pământești”.

Kailia Posey, devenită o memă virală după apariția în show-ul „Toddlers and Tiaras”, s-a sinucis

Autoritățile au confirmat pentru Daily Mail că trupul neînsuflețit al Kailiei a fost găsit luni, 2 mai, într-un parc din Washington, situat de-a lungul strâmtorii Georgia, care are o plajă stâncoasă pitorească și un teren mare de camping.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Actorul Hugh Jackman iubește de mai bine de 26 de ani aceeași femeie, cu 13 ani mai în vârstă decât el

David și Victoria Beckham, jefuiți în timp ce se aflau în casă cu fiica lor de 10 ani

DJ-ul Tiesto și soția lui, modelul Annika Verwest, urmează să devină părinți pentru a doua oară

Jessie J a dezvăluit că a pierdut o sarcină. „Să rămân însărcinată a fost un miracol în sine”

Kailia împlinise 16 ani pe 19 aprilie 2022, iar weekendul trecut participase la balul de absolvire. În copilărie, Kailia a apărut în emisiunea „Toddlers and Tiaras”, un reality-show care urmărea viața familiilor și copiilor pasionați de concursurile de frumusețe. Show-ul a rulat timp de 7 sezoane, între anii 2009 și 2013.

Kailia a intrat în circuitul concursurilor de frumusețe la vârsta de doar trei ani. Cel mai recent, în februarie 2022, adolescenta a încercat să obțină titlul de Miss Washington Teen USA. Deși de această dată nu a câștigat marele premiu, anul trecut a obținut titlul de Miss Lynden Teen USA.

Unul dintre momentele Kailiei din show-ul „Toddlers and Tiaras” a devenit o memă virală. Adolescenta nu era doar frumoasă, ci și talentată, fiind pasionată de contorsionism. După încheierea liceului, Kailia își dorea să studieze aviația și să devină pilot comercial.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!