Jane Seymour arată incredibil la 63 de ani! Iată secretul siluetei ei!

De Geo Berciu, pe

Actriţa cunoscută pentru rolul din serialul “Dr. Quinn”, a uimit pe toată lumea cu ultima apariţia sa la Los Angeles Ballet Gala.

În cazul lui Jane Seymour, faimoasa actriţă din serialul „Dr. Quinn”, se pare că timpul a stat într-adevăr în loc, având în vedere că vedeta arată surprinzător de bine pentru vârsta sa. La cei 63 de ani pe care îi are, împliniţi în februarie, Jane a stârnit admiraţia tuturor celor prezenţi cu silueta ei, pusă în evidenţă extraordinar de bine de rochia neagră tip balerină. De altfel, faimoasa actriţă a fost premiată în cadrul ceremoniei pentru contribuţia adusă la lumea dansului, aceasta având o carieră de balerină înainte de a se reorienta profesional spre actorie. În adolescenţă, Seymour a ajuns să facă parte din faimoasa trupă de balet Kirov din Rusia.
Jane Seymour arată incredibil la 63 de ani! Iată secretul siluetei ei!
Secretul siluetei perfecte? Vedeta a susţinut că forma fizică deosebită pe care o are se datorează orelor petrecute la sală şi faptului că joacă tenis, golf şi înoată. „Doamne, sunt într-o formă mai bună acum în unele privinţe decât eram atunci când am fost o fată Bond” , a declarat Jane Seymour, care recunoaşte că, din când în când, se mai lasă tentată de batoanele de ciocolată cu fulgi, preferatele ei. Cât despre operaţiile estetice, Jane Seymour nici nu vrea să audă de ele, pentru că susţine că nu doreşte să mascheze trecerea timpului.
Jane Seymour arată incredibil la 63 de ani! Iată secretul siluetei ei!

Mamă de gemeni şi bunică a doi nepoţi, actriţa recunoaşte că acasă nu mai este o divă strălucitoare, este doar… „mama”. Jane Seymour a divorţat de curând de cel de-al patrulea soţ, regizorul şi producătorul James Keach, şi are patru copii, doi din mariajul cu David Flynn şi doi din ultima ei căsătorie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro