Ivona, fiica lui Ivan Patzaichin, discurs emoționant la înmormântarea tatălui său

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 07 septembrie 2021, 16:02

Astăzi, 7 septembrie 2021, marele canoist român Ivan Patzaichin a fost înmormântat cu onoruri militare la Cimitirul Bellu din București. Ivona, fiica sportivului, a ținut un discurs de adio extrem de emoționant.

Ivan Patzaichin s-a stins din viață duminică, 5 septembrie, la vârsta de 71 de ani. Acesta s-ar fi luptat în tăcere cu o boală gravă. Cvadruplu medaliat cu aur și triplu laureat cu argint la Jocurile Olimpice, marele canoist a fost căsătorit mai bine de 46 de ani cu Georgiana. Cei doi au împreună o fiică, Ivona Beatrice.

Relația dintre Ivona și Ivan Patzaichin a fost una foarte strânsă. Sportivul spunea că cel mai important moment din viața sa a fost venirea pe lume a fiicei sale. Aceasta s-a născut în urmă cu 44 de ani. Acum lucrează la Comisia Națională de Acreditare a Spitalelor, fiind președintele unei comisii de evaluare a unităților spitalicești. 

Cel mai important moment din viața mea este nașterea fiicei mele, Ivona. Evident, sunt și momentele din carieră: cele cinci olimpiade, medaliile, victoriile obținute în numele țării mele, spunea Ivan Patzaichin în urmă cu mai mulți ani, potrivit playtech.ro.

Citește și: Sarah Harding, fostă membră a trupei Girls Aloud, a murit la 39 de ani

Fiica Adelinei Pestrițu a început grădinița cu lacrimi! Ce s-a întâmplat

Din ce cauză se operează Chef Florin Dumitrescu an de an: „Suntem mulți baieți cu problema asta!”

Elena Udrea și Adrian Alexandrov au aniversat 5 ani de relație. Unde a mers cuplul în vacanță

Ivona, fiica lui Ivan Patzaichin, discurs emoționant la înmormântarea tatălui său

Astăzi, la înmormântarea tatălui său, Ivona a ținut un discurs emoționant de adio.

S-au scris lucruri frumoase despre tata, de-a lungul vieții sale. În aceste zile mi-am dat seama că tata nu a fost iubit de foarte multă lume, ci de toți omenii de pe pământ. Pentru minte, pentru mulți, pentru toți, tata a fost Ivan Inimă de Aur.

Îl necăjeam des și îl atenționam că este prea bun, mai ales când eram la restaurant și mâncam, iar lumea venea la el să facă o poză. El lăsa furculița plină în farfurie, se ridica, dădea un autograf sau făcea o poză.

Acesta a fost tatăl meu. Nu îi plăcea să vadă pe nimeni trist, nu îi plăcea să dezamăgească, a spus aceasta.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!