Îți amintești de roșcovanul simpatic din „Harry Potter”? Cum arată acum actorul Rupert Grint

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 04 iulie 2017, 14:31
Avea doar 10 ani când devenea cunoscut în întreaga lume cu rolul lui Ron Weasley în seria „Harry Potter”, un roșcovan ușor stângace care o iubea în secret pe Hermione Granger (Emma Watson). Astăzi, actorul Rupert Grint, în vârstă de 29 de ani,  s-a transformat într-un adult în toată regula și arată total diferit față de cum arăta în urmă cu 15 ani.

În perioada 2001 – 2011 a apărut în toate filmele din seria „Harry Potter”, alături de Daniel Radcliffe și Emma Watson. Spre deosebire de ceilalți doi actori, Rupert a ieșit o perioadă din lumina reflectoarelor după terminarea seriei.

Apoi a revenit în forță, apărând pe Broadway în piesa „It’s Only a Play/ Este doar o joacă”. Anul acesta, el a apărut în nu mai puțin de trei seriale: „Sick Note”, „Snatch” și „Urban Myths”.

De asemenea, după încheierea filmărilor pentru seria „Harry Potter”, actorul Rupert Grint a mai apărut în producții precum „Into the White/ În mijlocul pustiului alb” (2012), „Underdogs/ Echipa Magică” (voce, 2013) sau „Moonwalkers” (2015).

Îți amintești de roșcovanul simpatic din „Harry Potter”? Cum arată acum actorul Rupert Grint

Descoperă, în galeria foto de mai sus, cum arată actorul Rupert Grint în prezent!

Citește și – S-a deschis prima şcoală adevărată de magie inspirată de Harry Potter

Citește și – “Harry Potter” şi alte filme cu încasări mari la debut

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro