Irina, fiica marelui Dem Rădulescu: „Când aud de tata, toți se uită la mine ca la sfintele moaște”

De Unica.ro, pe

Pe data de 17 septembrie 2000 pleca dintre noi unul dintre cei mai mari actori români, Dem Rădulescu. Sunt 20 de ani de atunci, iar fiica sa care i-a moștenit talentul incontestabil și i-a călcat pe urme, actrița Irina Rădulescu a povestit recent, cu mulă emoție, despre părintele său.

Irina a ales drumul actoriei din pură pasiune și spune că nu a fost niciodată obligată de părinții ei, ambii actori, să aleagă această profesie. Irina se declară copleșită de cum reacționază oamenii când o văd știind că ea este fiica regretatului Dem.

Citeşte şi: Irina, fiica lui Dem Rădulescu, debutează la cinema. Primele secvențe din film!

„Nu e un moment trist, e un moment binecuvântat că după 20 de ani încă este lume care, când aude de el, se uită la mine ca la sfintele moaşte, deşi eu n-am niciun merit, şi este cea mai mare binecuvântare că acest om a lăsat ceva în urma lui”, a mărturisit fiica lui Dem Rădulescu, la Antena3.

Irina, fiica marelui Dem Rădulescu: „Când aud de tata, toți se uită la mine ca la sfintele moaște”

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Irina a mai spus că marile bucurii ale actorului erau teatrul, ea şi mama ei.

„Tata era foarte bucuros cu noi, cu mine şi cu mama. El în afară de meserie şi de noi nu avea nevoie de nimic altceva. Se bucura cu noi. Era atât de fericit şi de împlinit în momentele cu noi (…). Un om extraordinar de sensibil”, a spus fiica lui Dem Rădulescu pentru sursa citată.

Sursa foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!