Ionuț Dolănescu, după ce a aflat că are COVID-19: “Și eu am făcut parte dintre cei sceptici”

De Unica.ro, pe
Ionuț Dolănescu și soția lui, Doinița, au fost testați pozitiv pentru COVID-19. Cei doi au intrat în izolare pentru o perioadă de 14 zile. 

Ionuț Dolănescu a anunțat că el și soția lui au COVID-19. Cei doi nu au avut niciun fel de simptome, dar și-au făcut testul pentru că urmau să plece în Statele Unite ale Americii. Au avut însă surpriza să afle că au fost infectați cu noul coronavirus. Cei doi și-au amânat călătoria și au intrat în izolare pentru o perioadă de 14 zile.

Citește și: Denis Ștefan, noi detalii despre cum a contractat noul coronavirus

”Stăm cuminți în carantină 14 zile, pentru că vineri am fost testaţi pozitiv cu COVID şi nu am mai putut zbura nici în SUA şi lansarea albumului nostru probabil că va avea loc doar online” a spus Ionuț Dolănescu.

„Trebuie să fim pozitivi. Din păcate trebuie să spun că şi eu am făcut parte dintre cei sceptici, dar iată că acest virus există, el trebuie tratat cu seriozitate. Trebuie să ne protejăm”, a mai spus artistul.

Citește și: Carmen Grebenișan și logodnicul ei, testați pozitiv cu noul coronavirus

Totodată, cântărețul a mărturisit că nici el, nici soția lui nu au simptome specifice COVID-19: „Cred că este o formă uşoară, nu am simptome. Din fericire suntem bine şi eu şi soţia mea. Din păcate ni s-au zădărnicit planurile pentru că noi astăzi (n.r. marţi) ar fi trebuit să fim în Statele Unite ale Americii să luam urnele cu asalt şi să votam în calitate de cetăţeni americani. Cu credintă şi cu speranţă cred că vom trece şi peste asta”, a declarat el pentru Antena3.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!