În ce relații au rămas Amalia și Ilie Năstase la 12 ani de la divorț

De Unica.ro, pe

Amalia (46 de ani) și Ilie Năstase (75 de ani) au fost căsătoriți timp de 6 ani, din 2004 până în 2010. Fostul cuplu are împreună două fiice, Alessia (18 ani) și Emma (15 ani).

În ce relații au rămas Amalia și Ilie Năstase la 12 ani de la divorț

Recent, întrebată în ce relații a rămas cu fostul soț, Amalia a declarat la Antena Stars: „Cine nu e cu Ilie în relații bune?! El e un om extraordinar”. „Iubește fetele, se văd mereu. Le-a făcut cadou două apartamente la mare. Pe el n-ai cum să te superi vreodată. E un tată extraordinar pentru fete, se iubesc foarte mult”, a completat.

În februarie 2022, Amalia a vorbit despre divorțul de fostul tenismen.

În ce relații au rămas Amalia și Ilie Năstase la 12 ani de la divorț

„Cea mai grea decizie… Păi, probabil, când am divorțat, a fost, la vremea respectivă, o decizie foarte grea, având copii. Nu era vorba numai despre mine. (…) Dar trebuie să trăiești la maxim, indiferent dacă ai copii, n-ai copii. În schimb, o viață împlinită e când ai mai făcut bine și altor oameni în jurul tău. O viață trăită doar la maxim și doar pentru tine nu e o viață împlinită sută la sută!”, a declarat Amalia Năstase în podcastul „3+1 cu Otniela”.

„Divorțul de Ilie a fost ca un roller coaster, erau niște munți de frică în fața mea. Mă gândeam ce fac, lumea din jur îmi zicea: «Unde te duci, ești nebună, ai copii!». Nu mi-a fost ușor, dar știam că pot să încep de la zero. Am reușit să reconstruiesc și viața copiilor, și pe a mea”, mai povestea Amalia Năstase în 2021, în podcastul găzduit de Mihai Petre.

Amalia și Ilie s-au cunoscut în timpul unui concert Sting. „În joburile mele de făcut sampling cu țigări l-am întâlnit pe Ilie. Eram la concert la Sting și m-am dus la toată lumea. (…) De aici el a cerut numărul meu pe acolo. (…) A durat vreo 2 ani până când am și fost împreună. Pentru mine a fost o schimbare majoră, știi, să plec din Rahova (n.red.: unde a locuit până la 22 de ani)”, a mai povestit în podcastul „Mihai Petre Show”.

Din 2010, Amalia formează un cuplu cu Răzvan Vasilescu (41 de ani) alături de care, în 2015, a devenit mama celui de-al treilea copil al ei, un fiu, Toma (6 ani).

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Amalia Năstase, dezvăluiri din viața de cuplu. Amalia și soțul ei au aniversat 5 ani de mariaj

Amalia Năstase a rămas repetentă. „M-am simțit foarte rușinată”

Amalia Năstase a publicat o fotografie rară alături de familia ei

Ilie Năstase a mai fost căsătorit de patru ori

Prima soție a lui Ilie Năstase a fost modelul belgian Dominique Grazia. Fostul cuplu s-a căsătorit în anul 1972 și a divorțat 10 ani mai târziu, în 1982. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Nathalie.

Doi ani mai târziu, fostul jucător de tenis s-a recăsătorit cu actrița Adelaide Alexandra King. Perechea a adoptat doi copii, un fiu și o fiică, Nicholas și Charlotte. Ilie și Alexandra au fost căsătoriți timp de 18 ani, iar copiii lor au rămas în grija mamei după divorțul din 2002.

Timp de șase ani, din 2004 până în 2010, sportivul a fost căsătorit cu Amalia Năstase. Împreună au doi copii, două fiice, Alessia și Emma. Din 2013 până în 2018, Ilie Năstase a fost căsătorit cu Brigitte Sfăt, iar în 2019 s-a căsătorit cu Ioana Simion.

Foto: Facebook; Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!