Gwyneth Paltrow, ședință foto nud la 50 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 28 septembrie 2022, 12:33

Gwyneth Paltrow a pozat nud pentru a sărbători împlinirea a 50 de ani. Actrița a realizat o ședință foto nud, pe care a postat-o mai apoi pe rețelele de socializare.

Cu corpul acoperit de o nuanță aurie, Paltrow pozează într-un mod ce a fost inspirat de filmul James Bond din anul 1964, „Goldfinger”. Ședința foto a fost realizată de compania actriței, Goop.

„Tot ce știu este că mă pictează în auriu și că trebuie să fiu dezbrăcată”, a spus Gwyneth Paltrow despre experiența sa într-un articol pentru Goop, potrivit ET online.

Gwyneth Paltrow, ședință foto nud la 50 de aniIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

„Mă simt atât de bine la 50 de ani, iar acest lucru este despre a exprima energia și optimismul pe care le experimentez”, a mai spus vedeta.

Într-un editorial din Goop, Gwyneth a vorbit despre cei 50 de ani de viață: „Pe 27 septembrie voi împlini 50 de ani. Și stau aici și contemplez această idee într-o dimineață târzie de vară, fără umezeală în aer, vântul se simte doar pe deasupra copacilor, iar eu într-un mod straniu nu simt trecerea timpului. Sunt la fel de conectată la acest sentiment de dor, de promisiunea toamnei, a unui reflux, așa cum eram cu 30 de ani în urmă”.

„Înțeleg că viața are un început și un sfârșit, că am trăit un anumit număr de zile până acum și că, cel mai probabil, mi-au rămas mai puține decât cele pe care le-am adunat până în prezent. Dar gustul vieții nu s-a schimbat și nu se va schimba pentru mine. Esența esențelor. Și pare să devină tot mai dulce”, a mai scris Paltrow.

Sursă foto: Hepta, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!