Florin Chilian, probleme de sănătate. Se pregătește de operație

De Mădălina Manole, pe
Florin Chilian trece printr-o perioadă nu tocmai plăcută după ce a primit un diagnostic dur de la medici. Artistul nu numai că nu se aștepta la acest verdict, dar ani de zile s-a tratat crezând că este vorba despre o altă afecțiune.

Florin Chilian s-a confruntat ani de zile cu dureri cumplite de genunchi și a urmat diverse tratamente crezând că are artroză, după cum fusese, inițial, diagnosticat. În urma unor investigații amănunțite, mare i-a fost mirarea artistului să afle că, de fapt, nu a suferit niciodată de artroză, ci problema sa este o ruptură de meninsc și tendoane la ambii genunchi, iar operația este obligatorie, ba mai mult trebuie făcută cât mai repede, în caz contrar problema se poate acutiza și artistul ar putea să nu mai poată merge: ”Sunt 30 de ani de dureri îndurate, în care chiar mă obișnuisem cu gândul că am artroză, ba chiar am luat și medicamentație. Când, de fapt, probleme sunt altele -rupturi de meninsc și tendoane la ambii genunchi, pe care nu le-am rezolvat la timp din perioada când făceam sport de performanță.”

”Ca la noi, ca-n viață” – a concluzionat Florin Chilian cu un umor ironic pe pagina sa de Facebook. Se pare că problemele artistului ar proveni din perioada liceului, atunci când, pasionat de ciclism, Florin Chilian a participat la mai multe competiții și chiar a câștigat titlul de campion național la ciclism.

Citește și – Mirabela Dauer a fost operată de urgență. Care e starea ei

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro