Feli a postat prima fotografie cu iubitul ei. Ce frumoși sunt împreună!

De Ioana Tătaru pe
Feli este o persoană destul de discretă în ceea ce privește viața ei privată. Mulți s-au întrebat cine este și cum arată bărbatul care i-a cucerit inima cântăreței și alături de care a decis aceasta să facă un copil. Astăzi, artista a postat prima fotografie cu Cătălin! 

Feli: „Sunt norocoasă pentru că sunt îndrăgostită de prietenul meu cel mai bun”

Chiar dacă a preferat să își țină departe de ochii curioșilor relația cu Cătălin, Feli a postat astăzi pe pagina sa de Instagram prima fotografie cu iubitul ei. „Sunt norocoasă pentru că sunt îndrăgostită de prietenul meu cel mai bun”, a scris aceasta la descriere.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

I’m lucky I’m in love with my best friend. 🍀❤️ #eusuntfeli #bunadeiubit #lumeaemarefamiliaeuna #soarelesiluna

O postare distribuită de Feli (@felidonoseofficial) pe

Feli apare în fotografie zâmbitoare, semn că este foarte fericită alături de Cătălin! Postarea a strâns în mai puțin de o oră aproximativ 18.000 de like-uri și multe comentarii din partea fanilor: „Ce frumooos! Să fiți fericiți toată viața”, „Sunteți foarte frumoși”, i-au scris artistei la fotografie.

Feli Donose este o cunoscută cântăreață din România, renumită pentru apariția sa de la „Vocea României”, dar și pentru piesele: „Acasă”, „Va urma”, „Timpul”, „Bună de iubit” ,„Creioane Colorate” sau „Cine te crezi”.  Anul trecut, cântăreața a devenit mamă pentru prima oară, iar acum trăiește cele mai frumoase momente din viața sa, alături de micuța „Nora Luna” și de tatăl copilului ei, Cătălin.

Sursă foto: Instagram, Arhivă Unica

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO