Enrique Iglesias și Anna Kournikova, rețeta unei relații longevive. Ce fac înainte de micul dejun

De Mădălina Manole pe
Enrique Iglesias și Anna Kournikova sunt împreună de 15 ani și la finele anului trecut cei doi au devenit părinți de gemeni, o fetiță și un băiat. De curând, artistul a dezvăluit care este secretul relației longevive pe care o are cu tenismena și a reușit să surprindă pe toată lumea cu declarația sa.

Enrique Iglesias și Anna Kournikova au fost dintotdeauna un cuplu extrem de discret, însă de când au devenit părinți lucrurile s-au mai schimbat și cei doi au devenit mai relaxați în declarații, cel puțin artistul. După ce Enrique Iglesias a făcut dezvăluiri despre căsătoria cu Anna Kournikova și rolul său de tată, acum a șocat pe toată lumea cu o nouă declarație.

Enrique Iglesias, în vârstă de 43 de ani, a fost invitat într-o emisiune la un post de televiziune britanic și a fost întrebat care este secretul relației de lungă durată și cum reușesc cei doi să mențină pasiunea aprinsă. Fără nicio reținere, artistul a mărturisit că face sex în fiecare dimineață: „Primul lucru pe care îl fac în fiecare dimineaţă înainte de micul dejun este sexul!”.

Cu toată că a vrut să pară o glumă, Enrique Iglesias nu a oprit aici seria dezvăluirilor incitante. Aceasta a mărturisit că relația sexuală cu iubita sa, Anna Kournikova, s-a îmbunătățit foarte mult după venirea pe lume a gemenilor: „Fac sex mai des ca niciodată” – a continuat artistul pentru ITV

Totodată, întrebat ce părere are Anna despre faptul că își sărută fanele în timpul concertelor, Enrique a spus că nu este absolut deloc deranjată: „Ea este genială, este cea mai tare și știe că fac asta pentru că-mi iubesc meseria și este de acord”

Citește și – Maluma și-a schimbat look-ul. Artistul s-a vopsit blond. FOTO

Citește și Îl mai ții minte pe William Levy? Uite cum arată actorul acum

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro