Elena Gheorghe, dezvăluiri despre începutul relației cu soțul ei

De Unica.ro, pe

Elena Gheorghe (35 de ani) și soțul ei, Cornel Ene (38 de ani), formează un cuplu de 16 ani. Perechea are împreună doi copii, un fiu și o fiică, Nicholas Răzvan (9 ani) și Amelie Nicole (3 ani). Invitată în emisiunea „Duet cu Alexandra”, solista a vorbit despre relația cu soțul ei.

Elena Gheorghe, dezvăluiri despre începutul relației cu soțul ei

„Eu și Cornel eram foarte buni prieteni. A fost în Mandinga cu mine. Prietenia noastră s-a transformat în ceva mai mult și atunci am început să am o relație în adevăratul sens al cuvântului”, a povestit solista.

„Am avut o dramă în liceu, era mai fustangiu așa, dar era oricum o iubire din-asta imposibilă. Pe vremea aia, dada (n.red.: bunica paternă) mă bătea la cap că eu trebuie să mă căsătoresc cu un machidon, că dacă nu e jale”, a mai spus.

Elena Gheorghe, dezvăluiri despre începutul relației cu soțul ei

„A fost foarte dezamăgită (n.red.: când a aflat despre Cornel), a început să plângă. Nu prea a mai vorbit cu mine următoarele ore. Nu-i venea să creadă. (…) Cornel o ducea acasă, o aducea. Se comporta ca și când ar fi fost bunica lui. Conta foarte mult pentru ea. Într-o zi mi-a spus că ea o să plece cândva și că o să mă lase pe mâini bune, că oricum Cornel face cât 10 aromâni”, mai dezvăluia Elena în trecut.

„Implică foarte multe lucruri (n.red.: o relație de lungă durată). Să ai încredere în omul de lângă tine, să îl simți alături. Dacă ești dezechilibrat, trebuie să fie cineva acolo care să te așeze. Să spună: «Gata, e bine, poți să te liniștești, trecem și peste asta!»”, a mai declarat solista, în emisiunea „Duet cu Alexandra”.

„La baza relației noastre stă, în primul rând, prietenia. Noi ne spunem tot ce ne trece prin cap. Nu sunt genul ăla care să mă gândesc: «Oare ar fi bine să îi spun soțului așa ceva? Oare ar mai avea farmec? Oare nu o să îl surprindă sau, din contră, o să se obișnuiască că îi spun așa și nu o să i se mai pară că sunt misterioasă?»”, a continuat.

„Odată cu trecere timpului, oricum noi ne schimbăm, chiar dacă stăm non-stop împreună, cum stăm noi, la serviciu și acasă. Noi ca oameni evoluăm”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Fiul Elenei Gheorghe, Nicholas, a împlinit 9 ani: „M-ai învățat să iubesc”

Elena Gheorghe, schimbare surprinzătoare de look. Cum îi stă cu părul scurt?

Ce nepoțică frumoasă are Elena Gheorghe! Ania este adorabilă!

De ce nu și-a schimbat Elena Gheorghe numele după căsătorie

„Nu mă cheamă Elena Ene, după soț, ci Elena Gheorghe. Așa a fost de la început, adică nu putem să modificăm acum actele. Așa a fost înțelegerea. Să știi că treaba asta nu am vrut-o neapărat eu”, a început cântăreața, pentru EVZ.ro.

„Cornel a zis că e o idee foarte bună să rămân așa pentru că de fiecare dată când mergeam și ne cazam, că știi că noi suntem cu valizele toată ziua, mă rog în timpul pandemiei nu, dar în general, tot timpul trebuia să stăm să explicăm cum mă numesc eu. Așa că mă prezint Elena Gheorghe și gata”, a continuat.

„Când am plecat în vacanțe cu copiii nu am avut probleme din astea birocratice, cu procură, fără procură. Suntem ambii părinți acolo cu ei, nu ne trebuie niciun act”, a mai spus.

„Faptul că nu sunt Ene în acte cumva mi-a ușurat munca, nu a mai trebuit să explic că nu mă mai cheamă Elena Gheorghe, că mă cheamă Elena Ene. Mai erau oameni care cunoșteau numele de familie al soțului și ziceau că mă cheamă Elena Gheorghe Ene. Nici așa. Sunt Elena Gheorghe și atât”, a mai povestit.

„Eu duc numele tatălui meu mai departe, dar copiii sunt Ene, așa că vor duce ei mai departe numele lui Cornel”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!