Elena Cârstea, mândră de fiicele sale. Au devenit militari în armata SUA

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Sâmbătă, 27 iulie 2019, 12:36
Elena Cârstea a părăsit România cu mulți ani în urmă și s-a stabilit, alături de familie, în Florida, SUA. Artista este deosebit de mândră pentru că, deși fiicele sale nu i-au urmat cariera muzicală, acestea s-au înrolat în armata americană.

Elena Cârstea, în vârstă de 57 de ani, a postat o fotografie pe conturile de socializare de la ceremonia de înrolare a fiicei sale mai mici, Adriana: ”Fata mea este militar cu acte în regulă de astăzi. Sunt tare mândră de ea” – a scris artista.

Elena Cârstea, mândră de fiicele sale. Au devenit militari în armata SUA

După luni instrucție severă la una dintre cele mai mari baze militare de pe costa estică a Statelor Unite, Fort Jackson din Columbia, Carolina de Sud, Adriana, în vâstă de 18 ani, a devenit militar al armatei Statelor Unite. Aceasta a urmat-o întocmai pe sora sa mai mare, Sanda, în vârstă de 22 de ani, care a încununat cariera militară în anul  2015, fiind absolventă a aceleiași tabere de instrucție și membru al Gărzii Naționale americane. Familie de patrioți, și Alexander, băiatul lui Gleen, soțul Elenei Cârstea, a absolvit școala de instrucție militară, în prezent fiind ofițer de securitate pentru transporturi de valori, relatează Libertatea.ro

Elena Cârstea, mândră de fiicele sale. Au devenit militari în armata SUA

Elena Cârstea s-a mutat în America în urmă cu 13 ani, împreună cu cele două fete ale sale înfiate, în 2006 căsătorindu-se cu Gleen Muttart.

Sursă foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!