Dansez pentru tine: Care a fost perechea-surpriză a concursului?

De Ileana Voicu Ghinea pe

După prestaţii nu deloc satisfăcătoare, după părerea juriului cea mai bună pereche din prima ediţie a concursului Dansez pentru tine a fost cea formată din Şerban Copot şi Valentina Hainarosie.
Experienţa artistului, căpătată de-a lungul carierei în Animal X, şi talentul deosebit pe care îl are partenera lui, Valentina, au transformat acest cuplul în cel mai bun din punctul de vedere al celor 5 juraţi. „Cel mai expresiv şi sudat dans”, „A fost divertisment 100%. Am văzut Animal X varianta underground”, „Aţi fost prima pereche care a dansat” sunt numai câteva dintre laudele juriului. Notele la transpunerea în dans a basmului Harap-Alb au fost pe masura, mult mai mari decât cele acordate înainte de acest moment.

Valentina este unul dintre sutele de mii de copii din România care s-au văzut singuri pe lume, după ce părinţii au fost nevoiţi să ia calea străinătăţii, pentru a munci. Anii întregi de sacrificii şi muncă au fost făcuti scrum, după ce standul en-gros din care îşi câstigau pâinea a fost mistuit de flăcări. Iar pentru Valentina necazurile abia începeau. Bunicul s-a accidentat grav şi a murit, bunica a căzut pradă Alzheimer-ului, din cauza datoriilor acumulate părinţii ei au fost obligaţi să-şi vândă apartamentul, iar tânăra s-a văzut nevoită să se angajeze pe când avea numai 14 ani. Valentina participă la Dansez pentru tine ca să alunge definitiv ghinionul şi să-şi ajute familia, atât de greu încercată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

”Aroganță și egoism...” Meghan Markle, criticată pentru aparițiile de la Wimbledon

”Aroganță și egoism...” Meghan Markle, criticată pentru aparițiile de la Wimbledon